Segmen Banner Gift #3 Bermula

 

DedeqNurul Aini❤ 
JueAnisa❤ 
Wana❤ Mira❤ 
EnyAfraa❤ 
Haryati❤ Safuraa❤ 
 Ibu Salmi❤ Lily
Mama Tunz ❤ ShilaFieda

Alhamdulillah, Mia telah pun menerima emel daripada blogger-blogger di atas yang bersetuju untuk Mia buatkan banner. Terima kasih kerana sudi bekerjasama dalam menjayakan segmen ini.

Mulai sekarang Mia akan buatkan banner satu persatu mengikut pasangan seperti di atas. Bila dah siap, Mia akan update ke dalam blog (sama seperti yang lepas) dan emelkan coding banner.

Tentu tidak sabar nak tengok hasilnya bukan? Segmen ini akan selesai apabila semua banner telah siap dibuat oleh Mia. Mia buat yang termampu ya....

Apa-apa pun Mia nak ucapkan tahniah kerana terpilih dan gunakanlah banner yang telah siap nanti dengan sebaik mungkin. 

p/s: sangat menghargai follower blog ini...

Post a Comment

31 Comments

  1. MIa.... OKje selalu jugak jengah email....kot2 banner dah siap...he...he... rupanya in progress.. TQ Mia!!

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tengok banner mereka... =)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. alaa yuyu aritu tak join segmen ni. kena tunggu segmen seterusnya la ya...

      Delete
  4. hehe..tak sabar nak tengok..mesti cantik..terima kasih ye kak mia. ^__^

    ReplyDelete
  5. sory mia baru buka blog hari ni..dah terlepas tarikh da :)...xde rezeki sy..seminggu bercuti tanpa berinternet hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe. emelkan je kat mia butiran yang diperlukan. jangan sedih ya... nanti mia masukkan bila dah dapat emel tu. tq.

      Delete
  6. alaaaa..kak Mia.. xtau apa2 sai segmen ni. :( sadisnya.. nti kak mia buat segmen, nak joint la.. :)

    ReplyDelete
  7. YEY .. NAME DEQ ATAS SKALIK .. HIKHIK .. MEKASIH KAK MIA .. WAH .. TERHARU

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. terima kasih ya CR.... segmen untuk followers demi menghargai mereka..

      Delete
  9. nak belajar jg buat banner mcm ni dari k.mia...nt blh tlg ajar =)

    ReplyDelete