image Adobe Photoshop Training - Mia Liana

Friday, June 28, 2013

# Work Matters

Adobe Photoshop Training

Semalam dan hari ini, Mia ada kursus Adobe Photoshop Training di Kuala Lumpur. Kursus ini merupakan salah satu latihan dalam Transfer of Knowledge Program.

Seronoknya belajar. Memang minat bab-bab graphic designing and editing ni. Makeup dan touchup...

Aplikasi yang digunakan ialah Adobe Photoshop CS5 Extended Portable Version.

Bergambar semalam dengan geng rapat satu kementerian....










Bergambar dengan Cikgu Norihan pagi ini...




Alhamdulillah.... bertambah lagi ilmu di dada...

mood belajar...

posted from Bloggeroid

46 comments:

  1. bestnye dpt ikut trg adobeshop ni
    pasni dah terer dah ea..nti leh wat tutorial :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak mia, bestnya. nak belajar gak. hehehheee nanti nak cedok sikit ilmu kak mia kalau sudi :)

    ReplyDelete
  3. Salam Sis...

    Dulu belajar dekat UNI. Banyak dah lupa sebab tak selalu guna. HUhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam qashmere... ooo ada belajar ni ya dulu..

      Delete
  4. selamat menjalani training kak mia... photoshop ni best kalau mingle around dengan software ni...

    ReplyDelete
  5. Nanti bolehlah Mia pas-pas sikit ilmu tu kat CK ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... camne nak ajar kat dalam blog.. kalau kat depan mata senanglah...

      Delete
  6. menambah ilmu ye.. :) seronok ada kelas camni..

    ReplyDelete
  7. bestnye kak mia......hari2 ke training....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiap2 minggu training sampai minggu depan...

      Delete
  8. salam lepas ni boleh la edit megedit, mesti banyak ilmu yang dapat dalam program ni kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. lebih kurang macam tu lah nampaknya damia...

      Delete
  9. wahh.. teringin gak nak masuk training... slalu training ngan google, ebook, vid jer, hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih baik ada cikgu di depan mata... kalau tak faham, boleh tanya...

      Delete
  10. Datang sini mesti entri pergi training....hehe
    Agaknya berapa kali dah gi training untuk tahun ni Mia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... naik segan dengan hainom.... banyak kali dah rasanya...

      Delete
  11. bestnya sis. momoy pun teringin juga nak belajar PS ni. jeles juga tengok orang lain pandai edit-edit guna software nih
    All the best sis.
    jemput singgah entri ni, ada lulur spa harga murah

    http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/06/jom-melulur-badan-di-rumah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe sis moy.. boleh tu belajar pelan2...

      Delete
  12. bestnya kursus adobe... YB dah lama tinggal jarang guna so... banyak step dah lupa... kena gali semula nie...

    ReplyDelete
  13. boleh la buat tutorial lagi lepas nie..busy sungguh kak mia..ingat nak dating ngan kak mia..hehe

    ReplyDelete
  14. wah seronoknya dpt mendalami ilmu adobe nie
    nnti blh la k.mia selalu buatkan tutorial erk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah zarena... seronok belajar ni. tak ngantuk...

      Delete
  15. bertuah kakmia dapat belajar PS :)

    ReplyDelete
  16. bestnyaa kak., hehe ^^
    Lissa pun oernah ikut kursus PS.. best !

    ReplyDelete
  17. Best2! Mieza training ngan hubby jer.. Tu pun kena tunggu dia betul2 free baru boleh mintak tunjuk ajar.. Hehe.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk... tu lagi bagus tu.. personal trainer...

      Delete
  18. wah syok betul byk training2 yg menarik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... huhuuh naik patah pinggang dibuatnya. asyik duduk je...

      Delete
  19. Emmmm bagus bila ada peluang menambah ilmu ni

    ReplyDelete
  20. Adobe Photoshop juga lama ditinggalkan..

    ReplyDelete