Happy Birthday Kak Aida!

Saturday, June 8, 2013

Happy Birthday Kak Aida!

Tentu ramai pengunjung blog ini kenal dengan Kak Aida. Kehidupan Mia bersama rakan sepejabat Kak Aida. Kak Aida pada Mia, sangat special dan amat memahami Mia. Sering memberikan peransang dan sokongan pada Mia semasa Mia belajar di OUM dan apa sahaja aktiviti blog yang Mia join.

Indeed she is truly my best friend. For a few a years we have been together in good and bad times. No matter what happens in the future, she will always be my shoulder to cry on. Really grateful to have a friend like her, always be there for me at any time. Get well soon...


Happy birthday, Kak Aida! 
A very big hug for you... 
Thank you for being my bfffff... (f is infinity).. 
Truly madly deeply from my heart.


harap maaf.. tiba-tiba tertaip dalam bahasa Inggeris pula tanpa disedari....

32 comments:

  1. sungguh beruntung ada kawan yang sentiasa ada untuk kita, aye tumpang gembira .... happy birthday juga buat kak aida, semoga sentiasa dirahmati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.kasih ye Ishak...semoga allah melindungimu juga.

      Delete
  2. Replies
    1. T.kasih Sally, semoga allah melindungimu juga...

      Delete
  3. Happy birthday Kak Aida! ^^ Nama kita sama. Hehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.kasih "cik nama" panggilan utk org yg sama nama hihihi...semoga allah melindungimu juga :-)

      Delete
  4. Replies
    1. T.kasih Paly, semoga allah melindungimu juga :-)

      Delete
  5. Aduhhh...mana td dh comment tp tk kuar, ernmm any away for Mia a very thankfull ye, so touching with ur sincere statement..bagi akak, persahabatan perlu ada KEJUJURAN DAN KEIKHLASAN barulah boleh terus kekal tanpa Tsunami...setakat angin kencang tu biaslah...apa pun t.kasih be my bffffff :-), sedap kek tu..bila kita nk makan the real one hihihi....sayangggg Mia muah 5x(ala..ala Gwiyomi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak... for everything... muahsss...

      Delete
  6. Wow.. Happy birthday utk kawan Kak Aida. Untung Kak Mia punya sahabat sebaik Kak Aida ni. Manager kat unit keje saya pun namanya Kak Aida juga. Sangat baik hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya ainim... agaknya orang yang bernama aida ni memang baik hati orangnya...

      Delete
  7. Kak mia . Walaupun tasya tak kenal kak aida *sorry . But , Happy birthday kak aida . Semoga panjang umur and murah rezeki . Happy always :)

    ReplyDelete
  8. happy birthday kak aida !!! hehehehe :p

    ReplyDelete
  9. best ada kawan yg ada masa susah senang. itu barulah kawan sejati. saya pun ada kawan macam kak aida dan saya sayang kawan saya tu. happy birthday kak aida! hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo memanglah. susah nak dicari kawan yang macam ni. terima kasih ya ayu..

      Delete
  10. Beruntung Mia ada teman sejati macam Aida. Bukan mudah nak cari teman yang sudi berkongsi suka dan duka. Moga silaturrahim ini akan berpanjangan. Aamiin..

    ReplyDelete
  11. Selamat hari lahir kak Aida...
    Wahhhh... Sama date dengan Mr.JR AJ la... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.... wahhh boleh celebrate sama2 ni...

      Delete
  12. assalamualaikum mia...selamat hari lahir kak aida...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... terima kasih ya...

      Delete
  13. Tak pe bahasa international tu kena faham jugak!hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017