Marrybrown Kiddy Meals

Monday, June 10, 2013

Marrybrown Kiddy Meals

Sofea tiba- tiba petang ini nak pula makan kentang goreng dan nugget di Marrybrown semasa dalam perjalanan balik tadi. Maka, kami pun pergi ke Pekan Francais Pulai Perdana.








Menu yang disukai ialah Marrybrown Kiddy Meals yang ada kentang goreng dan nugget. Tidak sangka pula boleh dapat krayon percuma, 12 Color Oil Pastels versi Chipmunks. Wahhh... bertambah sukalah Sofea. Sibuk nak mewarna bukunya bila balik rumah nanti.

update blog sekejap kat Marrybrown ni..

posted from Bloggeroid

24 comments:

  1. mencari buku ler balik nanti... hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...wah !! seronoklah sofea...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.. haah, tido pun sambil pegang bekas krayon baru ni..

      Delete
  3. huhuhu...confirm melompat2 adik sofea dpt crayon tu hihihi...tegarnya kak mia ni..smpt update blog gtu hihi~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp krole.. terlanjur ada idea nak update blog.. terus je lah update... sementara menanti sofea habis makan..

      Delete
  4. assalamualaikum,
    budak2 memang seronok dapat makan ditempat camni, pelagi dapat hadiah pulak tu..mesti sofea enjoykan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam bunda... memang senyum je sofea malam tadi. suka sangat.

      Delete
  5. :) ehhehe.. mmg syok mewarna ngn krayon tapi tgn akan cepat kotor..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah aisya.. lepas tu tangan kena cuci bersih2..

      Delete
  6. Mieza lak tak berapa suka Marrybrown.. Tak kena dengan selera.. Huhu~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo takpe mieza.. ikutkan selera sofea ni. selera yang pelbagai...

      Delete
  7. oohh marrybrown kesukaan ku.. saya suka makan nugget kat sini dengan roti n mix vaggies dia..sedaap

    ReplyDelete
  8. Makanan kegemaran + hadiah = kegembiraan berganda buat Sofea ni..

    ReplyDelete
  9. Budak kecik apa apa pun boleh menyukakn diakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok keadaan juga hainom... kalau dapat apa yang dia suka...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017