Adobe Illustrator Training For Intermediate Level

Thursday, April 10, 2014

Adobe Illustrator Training For Intermediate Level

Hari ini pula bersambung aktiviti kursus di tempat yang sama iaitu Skali Web Services, Sentul Kuala Lumpur. Ada Adobe Illustrator Training for intermediate level dari pagi sehinggalah petang.








Bestnya... rasa macam terkejar-kejar masa nak melukis objek-objek ini menggunakan pelbagai tools. Baru tahu lagi bagus lukis atau design menggunakan Adobe Illustrator. Nota dan latihan disediakan dalam bentuk cd.

mood suka belajar...

31 comments:

  1. seronokan,..nanti lepas nie boleh la design header ke, buat doodle sendiri kak mia..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh macam tu la di benak fikiran kak mia ni... tq fizi..

      Delete
  2. Replies
    1. memang menarik dan best fizah... lepas ni kak mia nak guna ni la..

      Delete
  3. waaah... seronoknya boleh kursus adobe illustrator secara formal sikit ni... :D
    Saya banyak explore sendiri... bertahun baru pandai... hahhaha

    ReplyDelete
  4. Huhu... Jeles dgn kak mia dpt ilmu baru...

    ReplyDelete
  5. bestnya kak mia nnt leh design header sendiri kn kak mia

    ReplyDelete
  6. bestnya kak mia:)
    miza langsung ap pun x taw..hahaa

    ReplyDelete
  7. Wah ilmu baru tentu memberi manfaat kemudian hari. Tahniah telah berjaya menamatkan kursus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya.. bakal dipraktikkan nanti...

      Delete
  8. bestnya..blh la edit2 blog guna software nie

    ReplyDelete
  9. Bestnya kak mia! lepas ni boleh buat tutorial dekat bloglah.. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduii pengsan... baru2 belajar ni... heheh

      Delete
  10. best tu.. jgn lupa kongsi2 disini ya kak... ^_^

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...bagusnya...:)

    ReplyDelete
  12. Dah lama giler tinggal dunia software IT ni.. Huhu..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.