Carta Pengkomen Tegar Mac 2014

Wednesday, April 2, 2014

Carta Pengkomen Tegar Mac 2014


Tibalah masanya untuk Mia umumkan siapakah yang menduduki Carta PengkomenTegar Mialiana.com untuk bulan Mac 2014. Semestinya mereka yang tersenarai adalah pengunjung setia blog yang sentiasa menyokong Mia. Terima kasih kerana sudi menghangatkan ruangan komen entri-entri blog ini pada bulan Mac 2014.

Carta Top 20 Pengkomen Tegar Mac 2014

No 1 - Azhafizah Md Nor dengan 111 komen


No 2 - MyCherita  dengan 99 komen


No 3 - Sukma Haron  dengan 98 komen


No 4 - Mardiah Diana dengan 97 komen


No 5 - Sally Yatiey  dengan 97 komen


No 6 - Mas Zull dengan 95 komen

No 7 - Asha Lya dengan 87 komen

No 8 - Maria Firdz dengan 86 komen


No 9 - Wafa Cw dengan 77 komen


No 10 - Kisah Si Diary dengan 61 komen


No 11 - Normi Nieza dengan 57 komen


No 12 - Khir Khalid  dengan 51 komen


No 13 - Sally Samsaiman dengan 49 komen


No 14 - Akeyla Azmi dengan 45 komen

No 15 - shasha yacob dengan 42 komen


No 16 - Nurzakiah Hanum dengan 37 komen


No 17 - Smartan Dad dengan 33 komen


No 18 - sYiRa LoKMaN dengan 32 komen


No 19 - Farah Waheda Wahid dengan 31 komen


No 20 - Sheila Salim dengan 31 komen

Terimalah entri ini sebagai tanda penghargaan daripada Mia. Jom kita terjah mereka semua....

tahniah pada yang tersenarai... (^_^)

50 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, terkejut nampak header blog sheila bawah sekali. hehehe. taniah kak mia, ramai komentator sini. heeee~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... congratss ya...

      Delete
  2. hehehe..ada ea...tahniah jugak pada yang lain..

    ReplyDelete
  3. ehhhh qila adaaaa hihihihi <3333333 tak sangka hiihihi <3 sayang kak miaaaaaaaaaa :D :D :D

    ReplyDelete
  4. Wahhhh...bila lah nak ada dalam list tu...:(

    ReplyDelete
  5. Terjah semua jom...pengkomen tegar kak Mia.!!saya bila la nk jd pengomen tegar kak mia nie....hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua..wah number cantik tu 111 :) pasni boleh jalan² ke blog lain pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. congratssss fizah... juara komen bulan mac 2014... luv u...

      Delete
  7. syira pun ade..hehe dh kurang sikit blogwalking

    ReplyDelete
  8. right... accomplished :) tahniah to you more Mia... you make the blogging world interesting and fun... happy blogging to others and blogging healthily..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia...Alhamdulillah dan tahniah jugak kepada semua sahabat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... terima kasih ya sudi support kak mia ni...

      Delete
  10. Alhamdulillah.. tersenarai juga saya. T kasih Mia & tahniah juga kpd yg lain2.. :)

    ReplyDelete
  11. Ada nama2 yang sentiasa ada kat mana2 blog, tahniah buat semua

    ReplyDelete
  12. Nak kena make sure bulan april , nama blog ain ade plak :)

    ReplyDelete
  13. Seronokkan bila ramai komen... blog saya kalau ada 2 komen pun rasa megahnya... tahniah

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..cik nor tersenarai lagi..:)

    ReplyDelete
  15. terima kasih kak mia..trharu lya ada juga trselit kat cne

    ReplyDelete
  16. alhamdulilah.. masih tersenarai lagi.. terima kasih kak mia, tahniah juga pada yg lain.. ^_^

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum mia...alhamdullilah blog mama pun masih ada dlm list mekacih mia...tahniah pada yg lain juga....

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah.. Moga ukhwah alam maya ini beekekalan slamanya...

    ReplyDelete
  19. Alamak.. Kali ni tercicir sebab sibuk giler.. Tak sempat nak BW..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.