Opss... Mood Berblog Dah Ke Laut

Sunday, April 27, 2014

Opss... Mood Berblog Dah Ke Laut



Opss... mood berblog dah ke laut. Perlu cari balik semangat yang hilang. Perlu gali balik kata-kata motivasi untuk santapan jiwa. Perlu luangkan sedikit masa untuk blog. Perlu hargai pengunjung yang datang. Perlu ceriakan diri. Perlu cari kawan penghibur hati. Perlu uruskan stres dengan rasional. Perlu uruskan masa dengan cekap supaya blog tidak terabai. Fiuh... banyaknya perlu kan...

Macam itulah Mia bila rasa mood berblog dah ke laut. Jangan dibiarkan hanyut... bila tersedar, cepat-cepatlah naik ke darat.

mood sayangi blog kita...


29 comments:

  1. kadang2, mmg akan jd mcm tu.. nak2 lg masa takde idea.. atau bizi.. nak tak nak, paksa diri gak.. huhu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak . ain pun sedang ke laut ni . . ain banyak BW membaca blog kengkawan dan motivasi diri. . :) in shaa Allah mana tau kembali mood nak update entri baru . huhu . . sama-sama lah kita . . huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam ain.... jom kita naik ke darat sama2... ;)

      Delete
  3. Assalammualaikum.. kak mia,

    kekadang mood ke laut kan.. xper kak mia mesti ada motivasi utk naikkan mood ..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim.... memang tengah belek kata2 motivasi ni...

      Delete
  4. Selalu jadi mcm nie time bz sesangat....

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...betul tu kekadang mmg terasa mcm tu juga...:)

    ReplyDelete
  6. Hahahaha... macam epidemic pulak 'mood berblogging' ni... sementara dok tepi pantai lagi memang macam-macam yang perlu dilakukan... atau mungkin juga kena chill out sikiet... dok di gigi air main ombak kecik dulu... harapnya habis bulan April ni... boleh ligat balik... hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. epidermic gitu... macam best je wafa main2 air tu.. mia nak join lah...

      Delete
  7. bangkit222 MIA - suka terjah ke sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang nak bangkit ni... tolong tarik tangan mia ni... huhuh

      Delete
  8. jom ke gambang wiken ni..kite refeshment kt sana...kikikii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. gambang ek.. tapi weekend ni macam tak available lak... huhuhu

      Delete
  9. Memang pun... lagi2 bila blogwalking pv taknaik. bila tak blogwalking, eh eh naik plak... than bila rasa malas... huh, ke laut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan kak ieta.... kena kuatkan semangat ni....

      Delete
  10. kadang-kadang mcm saya mood blogging kelaut juga jika ada benda lain nk buat, lain pulak yg di tengok..sebagai contoh, tgh online nak buat entri, tertekan pulak website online shopping, terus habis mood nak buat entri.. terus layan window shooping...huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... wahhh lepas tu trus tershopping la...

      Delete
  11. Sama la ni... Berterabur je rasa sejak keje blik ni..

    ReplyDelete
  12. sayangi blog kita <3333

    go kak mia gooo i know u can do it okayyy <33

    ReplyDelete
  13. kadang2 kalau ke laut kejab takper, nnti naik balik ke darat ..hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.