Wordless Wednesday 107

Wednesday, April 2, 2014

Wordless Wednesday 107


Pelajar praktikal sedang setup notebook baru bersama Mia.


48 comments:

  1. wah, cun2 student praktikal kau hehe...

    ReplyDelete
  2. makin senanglah dah ada pembantu kerja praktikal.

    ReplyDelete
  3. suka budak praktikal..
    tolong photosat..haha..

    keji punya!

    ReplyDelete
  4. comel-comel juga student praktikal kat tempat kak mia tu.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang comel diorang... kak mia je yang tak comel... huhuhu

      Delete
  5. Blogwalking. Good morning :)

    Nak jemput join
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. untung dia orang dapat praktikal kat tempat Mia dengan Mia pulak tu... :D
    ... tu dia... penuh dengan PC dan notebooks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak ilmu ict dah mia perturunkan kat diorang ni..

      Delete
  7. Replies
    1. sepanjang masa ambik budak praktikal... ida. kalau diorang xde, pengsan tak terlarat nak buat semua...

      Delete
  8. Replies
    1. memang nak ramai... kalau skit.. takleh handle... unit ict berapa kerat je orangnya...

      Delete
  9. ehhh samala kerusi office tu dgn kerusi lya :D

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam singgah Rabu di sini Kak Mia..cantik2 ler pelajar praktikal di tempat Kak Mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... haah comel2 belaka... sejuk mata memandang...

      Delete
  11. assalamualaikum mia...wah seronoknya...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... dah tanggungjawab... perlu laksanakan..

      Delete
  12. Replies
    1. alhamdulillah sally... ni pun 2 orang dah nak abis...

      Delete
  13. Replies
    1. setup user account, install software, rekod aset dan namakan tuannya, tampal tagging kat notebook dan yang last kemas...

      Delete
  14. Teringat dulu jadi budak prektikal. Hehehhe. :)

    ReplyDelete
  15. pompuan semua eh Mia, xde lelaki dan lain2..hihii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada pcl.... 3 orang perempuan.. 1 orang lelaki... masa tengah amik gambar ni, dia sedang setup network kat pc staf...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.