image Segmen Banner Gift Daripada Mialiana.com #2 - Mia Liana

Friday, June 15, 2012

# Banner Gift

Segmen Banner Gift Daripada Mialiana.com #2


Yeahhhh... bermulalah episod Segmen Banner Gift Daripada Mialiana.com. Memandangkan hanya 16 orang blogger sahaja yang berminat, maka dengan ini semuanya terpilih untuk menerima banner gift hasil daripada air tangan Mia.

Bagaimana caranya? Setiap blogger dikehendaki emelkan kepada eli_liana78@yahoo.com, background gambar (contoh : gambar bunga) dan ayat tulisan (contoh : jom singgah blog saya). Boleh juga pilih nak pattern jenis yang macam mana di SINI.

Dan juga Mia akan buat banner satu persatu. Bila dah siap Mia akan masukkan dalam entri dan emelkan coding banner. Senang nanti, tinggal copy dan paste ke dalam blog masing-masing.

Senarai Blog Daripada Ruangan Komen Entri INI

15 comments:

  1. wah bestnya. tak sempat pulak join. huhu.

    ReplyDelete
  2. okey...buat masa sekarg susah sikit nak email...berada di kampung ganu...mia buat orang lain dulu..mungkin petang selasa saya email....guna tab nie susah sikit....

    ReplyDelete
  3. baru tengok ni. yeay! thanks kak mia! nanti haz emailkan yupp~ ^^

    ReplyDelete
  4. wah solehah xsgka dpt ni.thanks akak.solehah dh email akak dh. :)

    ReplyDelete
  5. Salam.. Alahai, macam Nur boleh miss segmen ni.. Ruginya... huhuhu.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori ya nur.... kalau terlepas yang ni, tunggu segmen seterusnya ya..

      Delete
  6. dah datang sini. nanti nak emel laa

    ReplyDelete