image Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 31 August 2013

# Segmen Bloglist

Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com


Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

Tibalah masa yang ditunggu-tunggu. Sila semak nombor peserta di SINI. Dengan ini, Mia nak umumkan 15 blog yang bertuah yang bakal menyerikan bloglist Mia bagi bulan September dan Oktober 2013 ialah....

kisahsidairy

alamslegacy

norminieza

arolpunyeblog

monwalktoremember

dilaella

cikfie

diarijejakahangat

shumie-dz

biskutcelup

yayayibari

akubahrain

jiesusanos

resipidarihati


Tahiah kepada semua pemenang. Kepada yang tidak berjaya, boleh mencuba di segmen yang akan datang.

Diharap semua pemenang dapat memasukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing. Sekiranya dalam tempoh 5 hari, blog Mia tidak ada di dalam bloglist bermakna blog anda akan digugurkan dari bloglist Mia dan akan digantikan dengan blog lain. Harap ambil maklum tentang perkara ini. Terima kasih ya...

suka tak?

80 comments:

  1. Yeeehhh!! Tak sangka terpilih #no.31...terima kasih Mia. (sama nama lah pulak hehe)
    Tahniah untuk blog lain yang terpilih !!!

    *Done masukkan blog ni dalam list (dah masukkan sebelum keputusan ni diumumkan tadi pagi...hehehe)

    ReplyDelete
  2. tahniah pada pemenang... huhu bilalah pakcik random nak pilih sy menang segmen kak mia ni ya... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... kena ngurat pakcik random dulu kot... huhuh

      Delete
  3. Tahniah kepada pemenang. :) blog kak mia mmg dalam bloglist saya :D

    ReplyDelete
  4. tak sangka boleh terpilih >.<

    terima kasih ye kak mia..dah masukkan dalam bloglist sy :)

    ReplyDelete
  5. sudah 2 kali menang segmen dari Kak mia..Rasa macam tak percaya. Tahniah kepada pemenang yang lain.. already put blog kak mia as my blog list. thanks again.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. kak mia pun tak sangka pula... bahrain benar2 ada tuah ni..

      Delete
  6. Yeayyy, x menang! Haha :P Congrats utk smua yg menang yer, selamat menyambut ulang tahun kemerdekaan yang ke-56 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... jangan kecik hati ya muz... happy merdeka day!

      Delete
  7. wah,congrats pada pemenang..masih belum ada luck buat Noey..;)

    ReplyDelete
  8. hukhuk kita tak memang. belum rezeki lagi .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya sudi support mia.... mana tahu ada rezeki di segmen seterusnya ke..

      Delete
  9. Mmg x smpt lh nk join klu segmen sekjap2 nih..sbb nk on lappy pun x smpt.. Hehe.. Apa2 pun tahniah buat smua pmng..

    ReplyDelete
  10. Salam kemerdekaan...tahniah kepada pemenang ya.. ^^,

    ReplyDelete
  11. tahniah lah kepada pemenang ye..hehehhe

    ReplyDelete
  12. alhamdulilah..terima kasih kak mia :) tahniah pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  13. Tahniah utk yg terpilih. Aduhh, xde rezeki lg kita

    ReplyDelete
  14. tak sangka. hehe thankss a lot ya mia. done put your blog dlm blog list. :)

    ReplyDelete
  15. terima kasih kak . saya dah letak link blog akak kat bloglist kat sidebar blog saya dah :)

    ReplyDelete
  16. wah!!!!tahniah kepada pemenang!!!huhuhuh!!!

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada pemenang :)

    jemput join ga nie

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
    dan
    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

    ReplyDelete
  18. tahniah kpd semua yg menang...huhu...blm rezeki sya lg la...

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah thanks kak mia........sonoknyer dpt join bloglist kali nie

    ReplyDelete
  20. ha....no pertama keluar...bangga2..thanks kat mia...thanks random.org...sebab pilih sya...

    ReplyDelete
  21. hari tu tak sempat nk join.. huhu. apa2 pun tahniah buat mereka yg tersenarai. :)

    ReplyDelete
  22. alamak k.mia blog cik nor tak der bloglist la..mcm mana nak wujudkan dia..dah takut nak edit blog nie kak mia..huhu

    ReplyDelete