image Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur (4) - Mia Liana

Thursday, 29 August 2013

# Community # From Me

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur (4)

Semalam petang Mia dan Lela sampai Kuala Lumpur dan menginap di Quality Hotel. Apalagi, selepas check-in bilik hotel terus menapak ke Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR). Misi shopping kali ini, ialah nak beli kain pasang....

Hasil shopping Mia... kain pasang batik digital 3 pasang = RM 100.00




Hasil shopping lela... 4 kain pasang = RM 105



Selepas selesai aktiviti shopping, kami terus mengisi perut di restoren sebelah luar Pertama Complex.


Alhamdulillah... misi telah selesai.

hari ini ada bengkel aplikasi media sosial di Putrajaya..

63 comments:

  1. dah lama tak ke Jalan TAR....huhu bila time puasa...x sanggup nak pegi....giler jem....

    ReplyDelete
  2. cantik .... kat sandakan pun kain murah2.. hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak mia. wahh bestnya pergi shopping kat jalan tar. lama tak jejak situ :)

    ReplyDelete
  4. shopping! bestnya :D kain pun cantik :D

    ReplyDelete
  5. kak mia memang suka shopping kat Jalan TAR kan? *_^

    ReplyDelete
  6. da lama x shopping kat jalan TAR..mesti rambang mata kan

    ReplyDelete
  7. Syioknya shopping...kalu g jalan TAR mmg akan rambang mata..happy shopping mia..huhu

    ReplyDelete
  8. hari tu masa nak raya shakira pergi dengan adik2 shopping di jalan tar. hehe

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/08/sogo-pertama-complex-jalan-tar-menara.html

    ReplyDelete
  9. batik digital ni mcm mana pulak kak? Sy ni mmg buta sikit bab2 kain ni.. tau beli yg cantik di mata lepas tu buat baju je.. hehe...

    shopping kat jalan tar mmg rambang mata.. kena pandai kawal nafsu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah mungkin designnya lain skit kot... orang kedai yang cakap macam tu... nasib cantik, terus je beli.. tu pun lama juga nak memilih...

      Delete
    2. tp tengok pun nampak cantik lah. hehe. nanti nak carik jugak lah. tengok dgn mata sendiri baru puas hati.. hehe

      Delete
  10. Benda wajib yang dilakukan oleh perempuan,shopping kain. hehe

    ReplyDelete
  11. cantiknya kain batik digital tu MIA....kain batik tu dah disiap jahit ker...?

    ReplyDelete
  12. Lama dah tak ke Jalan TAR.. Huhu.. Dulu aktiviti wajib setiap minggu mesti nak ke Jalan Tar.. Bukan beli apa pun.. Just suka tengok kain & tudung lawa2.. hehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  13. cantiknye...teringin nak gi jalan TAR... tapi suami tak suka gi tempat sesak ni... hurm..

    ReplyDelete
  14. lama xg jalan tar.dlu keje kt ctu gk he..

    ReplyDelete
  15. tak pernah jejak TAR lagi...

    ReplyDelete
  16. dah lama tak pergi jalan TAR. takut lah dengan ramai bangla kat situ


    Entri Baru Update: BFF Ke 200

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia kalau shopping kat jalan TAR, tak bawa handbag...

      Delete
  17. Seronoknya dia shopping ^_^...sudah lama tak pergi jalan TAR, tak suka sbb jalan jem...orang terlalu ramai.

    ReplyDelete
  18. Cantiknya kain tu. Atul kalau beli kain ni memang tak pandai nak cari corak yang cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pandai pilih atul... rambang mata juga kak mia..

      Delete
  19. takpernah lagik pegi jalan tar. tapi kawan ckp kat sni barang2 dia murah.

    ReplyDelete
  20. Eraz pernah bawak adik2 ipar sebelum ni.. Time tu panas giler.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo memang best kan eraz.. sampai berjam2 pun tak sedar..

      Delete
  21. wah!!!!cantik-cantik coraknye...hehehhe...

    ReplyDelete
  22. Cantik..teringat jatuh pengsan masa shopping raya kat jalan TAR bulan puasa aritu..Huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat sangat la tu... sampai boleh pengsan. tentu sesak masa tu..

      Delete