image Beli Power Bank - Mia Liana

Tuesday, 6 August 2013

# Entertainment Matters

Beli Power Bank

Tadi masa Mia update entri SINI... Sebenarnya Suami Mia sedang beli power bank kat kedai komputer.Kalau bawa Sofea masuk kedai, tentu macam-macam yang dia nak.

Power bank. Mula-mula rasa macam kehendak, tetapi sekarang dah macam keperluan pula.

Nak-nak musim raya ni... Kalau bateri kong atau habis, takkanlah sambil beraya, sambil nak charge handphone atau tablet kat rumah orang. Tentulah segan...

Maka, inilah jalan penyelesaiannya...








Power bank ini harganya RM 39.00. Yang bestnya boleh ada function torchlight... Senang nak menyuluh, di kala kegelapan...

sedia payung sebelum hujan...

posted from Bloggeroid

42 comments:

  1. bestnyer....sediakan payung sebelum hujan...

    ReplyDelete
  2. benda ni memang wajib ada sekarang huhuhu...kalau dulu zaman kegemilangan Nokia 3310 2-3 hari bateri masih bertahan...berbanding handphone sekarang cepat jer bateri kong....

    ReplyDelete
  3. Sweetnya..ada torch light lagi...huhu...
    Betulla..skang nie..hp bateri cpt jer abess...igt telefon pintar nie...pintar sgt...bateri tak save pulak...huhu...
    Apa boleh buat..sebab itu diciptakan power bank untuk kita...

    ReplyDelete
  4. sy hari tu dapat power bank free masa beli handphone.
    skrg ni mmg perlu sgt2, tmbah pulak skrg ni phone mmg cepat je habis batt. nak online, nk main game, semua nak guna phone. huhu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. haah... tapi yang sikit punya. pakai untuk handphone bolehlah. buat ada2 je ni. standby.

      Delete
  6. senang dah ada power bank.. guna smartphone memang cepat je habis bateri..

    ReplyDelete
  7. Wah.
    Boleh guna untuk mengecas dan menyuluh.
    Menarik.. Murah..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. murah skit kot acik... tengah nak raya masa tu. lagipun buat backup untuk smartphone kak mia ni..

      Delete
  9. Assalamualaikum kak mia,

    murahnye harga power bank, nana beli dalam 200 lebih jugalah..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam nana...

      nana punya tu besar... boleh untuk laptop. kak mia punya kecil je, hanya sesuai untuk backup smartphone.

      Delete
  10. Replies
    1. untuk smartphone je ni.. kalau laptop memang tak cukup lah..

      Delete
  11. powerbank penyelamat dikala battery takde hahaha . diam-diam boleh caj handphone dalam beg . ngeh3

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, Selamat menyambut Hari Raya. Semoga bergembira di samping keluarga tercinta. Maaf zahir dan batin. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam bin muhammad.... terima kasih dan salam aidilfitri ya..

      Delete
  13. Eraz pun ada plan nak dapatkan benda ni.. :)

    ReplyDelete
  14. Memang bagus ni Mia.. Maklumlah bateri tak tahan lama tambah2 jika guna smartphone..

    ReplyDelete
  15. Nad pun ada satu yang nie hehe
    tapi bole charge sekali je la.. bole sgt la kan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ad.. kak mia punya ni pun untuk smartphone je...

      Delete
  16. klau brand vivi's ada paling kurang sampai 8 jenis pin ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke caliph... nanti kak mia nak survey juga la...

      Delete
  17. baru cadang nk beli. sbb dah terasa keperluan power bank skg ni. dulu rasa cam tak perlu lg.

    ReplyDelete