image Persiapan Kek Angry Bird Dan 40 Goodies Bag - Mia Liana

Friday, 2 August 2013

# Family Matters

Persiapan Kek Angry Bird Dan 40 Goodies Bag

Kisah semalam semasa Mia dan Suami Mia buat persiapan untuk sambutan birthday Sofea yang ke 4 tahun di tadika hari ini. Sofea lahir pada 07.08.09 dan sepatutnya dibuat minggu depan. Tapi kan dah cuti sekolah. Jadi, cikgu Sofea putuskan buat pada hari ini juga...

Kek Angry Bird ini memang special order untuk Sofea yang sememangnya sukakan Angry Birds. Peminat tegarlah katakan...




Malam tadi, Mia dan Suami operasi besar-besaran menyiapkan 40 goodies bag untuk rakan setadika Sofea. Tadika Sofea ada sesi pagi dan sesi petang. Sofea sekolah tadika sesi pagi.






Rasa teruja sangat buat persiapan. Surprise...

bersambung ke entri Sambutan Birthday Sofea Di Tadika

posted from Bloggeroid

64 comments:

  1. comelnya kek angry birds tu..nak mintak sofea skit nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. bestnyaaaaaaaaa. untung sofea.. selamat hari lahir in advance. semoga menjadi anak yang solehah buat ibu bapa :)

    ReplyDelete
  3. hehehe...dulu masa kat tadika..selalu bawak kek je..takde goodies pun..tp tu zaman sally laa..hahaha :D

    ReplyDelete
  4. emm...tahun 2009, sama dgn umur anak saya yg no.2..Cantik kek Anry Bird tu...HAPPY BIRTHDAY SOFEA..semoga menjadi anak yg baik buat ibubapa.

    ReplyDelete
  5. tomeinye kek tu...hepi besday ye buat adik sofea^^

    ReplyDelete
  6. Terliur tengok kek angry bird tu. Hehe. :)

    ReplyDelete
  7. teringin nak bagi goodies bag untuk kawan2 #random act :D

    ReplyDelete
  8. sedapnya kek angry bird tuh......anak saya pun ada buat goodies untuk kengkawan dan cikgu tadika....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya kak sukma... dah macam trend kt tadika kan... bagi goodies kat kawan2..

      Delete
  9. I love the goodies bag..sy pun tgh mencari brng2 utk goodies bag raya nie...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo ok tu... boleh letak kerepek sekali dalam tu...

      Delete
  10. pergh.. tak rasa sayang ke nak makan kek tu??hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kek untuk dimakan... kalau dibiarkan nanti cairlah pula...

      Delete
  11. bestnya, dulu mama pun ada buat macam ni jugak..

    ReplyDelete
  12. coel kek tu :) bestnya selamat ulang tahu :)

    ReplyDelete
  13. comei kak angry bird..he3..rajin mama eh, wat goodies g..

    ReplyDelete
  14. wahhh...nnt lebihkan sikit goodies tu yer. untuk momoy

    ReplyDelete
  15. Comel sangat kek angry bird tuh, tentu sangat gembira sofea

    ReplyDelete
  16. best tu Kak Mia..seronoknya buat preparation macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ainim... kita ni ibu bapa yang lebih excited...

      Delete
  17. comel sgt kek tu.. geramnya tgkkkkk.. XD

    ReplyDelete
  18. Perrghhh canggihnya kek birthday sofea..yum..yum

    ReplyDelete
  19. wah, betul2 angry bird ni. sayang rasa nk makan =) hehehe

    ReplyDelete