image Carta Pengkomen Tegar Julai 2013 - Mia Liana

Thursday, 1 August 2013

# Carta Pengkomen Tegar

Carta Pengkomen Tegar Julai 2013


Seperti biasa, sudah menjadi lumrah rutin pada awal bulan setiap bulan, Mia akan umumkan Carta Tegar Bulanan. Entri kali ini untuk bulan Julai dan ternyata blog ini masih mempunyai pengunjung yang setia. Terima kasih di atas sokongan dan maklumbalas yang diberikan.

Carta Top 20 Pengkomen Tegar Julai 2013
  1. Eraz Fadli (112)
  2. Paly (99)
  3. Sukma Haron (84)
  4. Mizz Aiza (80)
  5. Nor Salmi (69)
  6. aisya (63)
  7. Normi Nieza (60)
  8. hainom OKje (59)
  9. Sally Yatiey (51)
  10. Nao Mei (48)
  11. Aku Penghibur (44)
  12. Maria Firdz (41)
  13. Kathy Rbain (40)
  14. Kisah Si Dairy (38)
  15. Mas Zull (34)
  16. Norhasniza Khalid (31)
  17. roslita thalib (31)
  18. eddie (29)
  19. baby comel (28)
  20. Nurzakiah Hanum (26)

Carta Top 5 Pengkomen Tegar Julai 2013

Eraz Fadli dengan 112 komen


Paly dengan 99 komen


Sukma Haron dengan 84 komen


Mizz Aiza dengan 80 komen


Nor Salmi dengan 69 komen

Diucapkan terima kasih dan tahniah kepada blogger yang tersenarai di dalam Carta Pengkomen Tegar Julai 2013. Semoga hubungan kita bertambah ukhwah dan mesra selalu walaupun sibuk dengan komitmen masing-masing... (^_^)

mood suka..

39 comments:

  1. usaha yang baik , menghargai pongomen dan pengunjung

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua yg tersenarai! Anda semua memang tegar...bertuah Mia :)

    ReplyDelete
  3. mak aih.. bnyk gak paly duk komen kt sini, hohoho

    ReplyDelete
  4. wah...ramai jugak pengomen tegar kak mia...tahniah mereka yang rajin mengomen tu...akan selalu datang jenguk kak mia nanti..hehee..salam ramadhan..

    ReplyDelete
  5. omak.... rajin nyer mengomen... apa2 pun tahniah buat semua...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..sy tersenarai jgk..thanks kak mia..:)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum
    Salam ramadhan ke 23
    singgah sini pagi ni :)

    ReplyDelete
  8. tahnaih buat semua pengomen.....komen lah yang membina.......hehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua...salam 23 ramadhan Mia..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia..tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua pengomen tegar sekalian

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum kak mia, bestnya ramai pengomen tegar sini. hehehe :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada mereka yang berjaya tersenarai dalam carta! ^_^

    Kak Mia, entri hadiah GA 10K Followers hari tu dah update.. Jemput singgah tengok hadiah..
    http://pape-jer.blogspot.com/2013/08/rezeki-giveaway-10k-followers.html

    ReplyDelete
  14. macam 1st time jugak masuk carta blog kak mia ni.. hehe

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...kepada semua pengomen,

    Mereka semua nie memang terbaik...dan setia dengan kak mia..

    mselim3

    pls: mselim3 aje macam biskut kejap ada kejap hilang....huhuhu

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. wah xsangka dpt no.18...xde hadiah ke Mia

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada semua.. terima kasih kak mia.. :D

    ReplyDelete
  19. tahniah! bila plak saya nak masuk senarai ni..haha..lambat lagi la jawabnya..

    ReplyDelete
  20. mama pun ada.... hihi, tahniah pada yang berjaya..

    ReplyDelete
  21. Tahniah kepada semua penkomen tegar julai 2013.

    ReplyDelete
  22. aik.. ada juga... hehe.. tak sangka.. terima kasih.. mmg suka beljar dr kak mia... kak Mia tak lokek ilmu tntg blogging... :)

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah.. Di tangga pertama.. Terima kasih Kak Mia.. ;)

    ReplyDelete
  24. Terima kasih Mia. Gembiranya kerana akak masih tersenarai biarpun agak lama tak berkunjung ke sini.

    ReplyDelete
  25. lama baby tak singgah komen kat sini tau, sorry kak mia.

    ReplyDelete