image Makan Di Johnny's Restaurant AEON Bukit Indah - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 15 September 2019

# Family Matters

Makan Di Johnny's Restaurant AEON Bukit Indah

Makan-makan di Johnny's Restaurant AEON Bukit Indah, Johor Bahru. Melayan tekak... selera Thai Cusine Steamboat. 

Jom tengok gambar.......


Rambang mata masa order menu


Panaskan.


Masak jangan tak masak.


Time untuk makan.


Makan simple tapi sedap dan mengenyangkan. Sesekali makan cam ni... ok apa....


** outing......



11 comments:

  1. Tak pernah lagi try johnny's ni. esvsn selalu lalu je haha

    ReplyDelete
  2. lama x makan kat johnny's. kalau kat KL setakat ni ammi plg suka Pak John dekat eCurve.

    ReplyDelete
  3. First time dengan nama restaurant Johnny's nie. Cam sedap je menu dia..boleh lah singgah makan sini kalau pergi KL.

    ReplyDelete
  4. dah lama tak makan dekat Johny's sebab dekat sini restoran dia memang selalu penuh.

    ReplyDelete
  5. kita suka jugak johnny's...menu senang nak order, biasanya order set-set nasi goreng di aje

    ReplyDelete