image Wordless Wednesday 28 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 22 May 2013

57 comments:

  1. So tukarlah secara berhemah....
    Hehehhehe..
    jangan ada typo ye.. =D

    ReplyDelete
  2. Memnag id wechat leh tuko sekali jer, better guna nama senang eja, kang tersilap tulis pi ke orang lain plak.

    ReplyDelete
  3. alahai.. sy x guna lagi wechat2 ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. saya guna we chat...hom we chat dgn saya....hehe

    ReplyDelete
  5. hiihihi.. cam best.. x penah guna.. :P

    ReplyDelete
  6. jadi gunakanlah ID yang betul2 nak guna sebelum menukar ID...ekekekeke....

    ReplyDelete
  7. el penah tukar id
    now el ada dua id
    hehehe
    just log out n register no id yg baru
    :) tp register pakai email yg baru kut el dah lupa

    ReplyDelete
  8. saya x pernah guna we chat ni lagi..masih old school, guna nokia butterfly lagi..hehe
    Promosi Kaspersky Murah sempena Hari Guru 2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.. takpe... masih ok lagi gunakan aje yang tu...

      Delete
  9. saya tak guna pun we chat ni...ntah tak rasa nak guna pun lagi...

    ReplyDelete
  10. tak pnah g rase wechat2 ni akak mia hihihi...tepon tak canggih...kaler hitam putih g skrin~ n balik kat lantai pon tak pecah hahaha..ce teka tepon apa?

    ReplyDelete
  11. kak mia, ada masa nnt, ble lah join segmen #1 saya,

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah ya syan.... agak kesibukan sekarang ni...

      Delete
  12. Tak reti lah wechat2 semua ni.. Maklumla, henpon kite tak berapa nak canggih.. Huhu~~

    ReplyDelete
  13. wechat selalu problemmmm. nk sent 1 mesej amik masa sehari -.-'

    ReplyDelete
  14. oh mcm tu ke..sye pun xtau mcm mana..thx for da info kak mia syg.. ;)

    ReplyDelete
  15. Dulu memang aktif wechat, skang dah malas sbb asik jumpa kwn baru jer akan taya soklan yg same..boring....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo takpe.. kak mia guna wechat dengan kawan2 rapat je..

      Delete
  16. oooh boleh tukar sekali je rupanya....jom pakai hangouts la pulak....boleh guna id g+ je sng sikit....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia belum cuba guna hangouts lagi la timi....

      Delete
  17. xtau nk guna wechat tu utk pe tau kak mia

    ReplyDelete