Thursday, November 24, 2011

Banner Untuk Azmi Khan Dan Dodol, Rakan-Rakan Blogger Dari dRbuku....

Melalui dRbuku, Mia telah pun berkenalan dengan 2 blogger yang peramah ini, Azmi Khan dan Dodol. Mereka telah pun menjadi ahli group Mialiana.com yang kini telah mencecah lebih 400 orang ahli. Bestnya.... Happening betul kat dalam dRbuku...

Jadi sebagai menghargai nilai persahabatan ini, Mia ada buatkan banner yang simple untuk mereka. Kedua-dua banner mempunyai konsep globe. Tanda global dan menyeluruh. Suka ke.. tak suka ke... jangan marah ya? Ni je yang Mia termampu. Jutaan terima kasih di atas sokongan yang diberikan pada blog ini.









p/s: Dijemput berkenalan dengan mereka berdua ni.....

11 comments:

  1. Terima kasih kak mia atas kesudian tuk wat banner tuk blog sy.....

    tak tau nak ckp pe dah....
    hehe....

    terima kasih sekali lg.....

    ReplyDelete
  2. tQ mia! rs nak lompat guling2 smbl gelek2. hahaha... thanx again! sori lmbt singgah, ade di penang skrg nie smpi minggu dpn. tQVm

    ReplyDelete
  3. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA terima kasih mak dara.... mia memang suka bab2 macam ni....

    ReplyDelete
  4. @farhan terima kasih farhan... animasi yang simple...

    ReplyDelete
  5. @Azmi Khan sama2 azmi.... tak perlu cakap apa2 lagi... senyum aje la...

    ReplyDelete
  6. @d0d0l sama2... uikkk hati2, kang tergolek pulak... jauhnya kat penang... take care ya...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Buy Here Online @ Mialiana.com