Volunteer Entri Tutorial

Monday, June 24, 2013

Volunteer Entri Tutorial

Ingat tak tempohari Mia ada cerita tentang pencarian volunteer untuk entri tutorial Mia seterusnya di SINI

Setakat ini ada beberapa blogger yang telah mencalonkan diri untuk menjadi volunteer, iaitu,
  1. Mohamad Khairil
  2. Ayu Idayu
  3. Sukma Haron
  4. Kenit Cinonet
  5. Kaspersky Murah
  6. Hatimi
Cadangan entri tutorial yang akan dibuat ialah,
  1. Google Feedburner
  2. Networked Blogs
  3. Coding Ruang Iklan 125 x 125
  4. Contact Me
Juga ada beberapa lagi entri tutorial lain yang Mia rancang akan buat sehingga Disember 2013 ini. Anda juga boleh berikan cadangan tutorial yang diinginkan. Blog volunteer akan disemak terlebih dahulu mengikut kesesuaian entri tutorial yang hendak dibuat. Jadi, mungkin tidak semua volunteer yang akan dipilih. Tapi Mia akan cuba untuk pilih semua. Jangan risau.

Tempohari Mia dah pilih blog Mohamad Khairil tetapi didapati kurang sesuai dan akan dimasukkan ke dalam entri tutorial lain.

Diharap semua volunteer dapat add Mia dalam facebook, Julia Ngah. Senang nanti nak chat dan berbincang. Terima kasih ya...

dalam proses buat entri tutorial Google Feedburner..

62 comments:

  1. wah...moga-moga berhasil dengan jayanya ye ...
    boleh jugak dapat ilmu...

    ReplyDelete
  2. Macam best =) Nantikan perkembangannya nanti . Hehe . All the best .

    ReplyDelete
  3. Saya menanti tutorial-tutorial yang nak diposkan nanti. Selamat maju jaya kepada mia dan volunteer terpilih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih amir.... harap dapat sabar ya...

      Delete
  4. assalamualaikum mia...gud luck yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... terima kasih ya...

      Delete
  5. kalo paly nak join jgak bleh? hmm.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.... palykan dah terror.... kak mia nak cari yang freshie..

      Delete
  6. Kakak nak tumpang baca tutorial yg dijadikan N3 tersebut.

    ReplyDelete
  7. apa tue feeburner api burner tau la lol heheh
    www.kucinghitam.net

    ReplyDelete
  8. Nanti boleh tambah ilmu denga totorial depa.

    ReplyDelete
  9. wah..nak baca entry tutorial la
    byk ilmu dpt

    ReplyDelete
  10. Salam , Bagus banyak entri berkisar tutorial boleh membantu blogger newbie dan blogger yg lama


    kunjung balas .. :)

    ReplyDelete
  11. ok baru nak pg add julia ngah ni jap lg...hehe

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. uikkkk yang ni kak mia xde la reti sangat...akan cuba usahakan...

      Delete
  13. alamakkk berdebor-debor plak rasanye heee :)

    ReplyDelete
  14. All the best pada semua yang join. momoy tak berapa faham tapi momoy ternanti-nanti hasilnya. bagus idea sis nih =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya momoy... nanti akan faham selepas ini...

      Delete
  15. Assalamualaikum kak mia, sheila dah terlambat ye? sorry tau, bukan tak alert dengan email kak mia. sheila baru je masuk kerja hari ni.

    ReplyDelete
  16. Wah..... sudah bersediakah anda untuk ditutorialkan oleh Mia? hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017