image Pou - Mia Liana

Tuesday, August 13, 2013

# Entertainment Matters

Pou

Pou sejenis permainan atau game yang paling popular di kala ini. Bukan setakat kanak-kanak sahaja bahkan orang dewasa pun boleh main juga.

Mula-mula game Pou ini Suami Mia install ke dalam tablet Sofea. Bila tengok Sofea seronok main. Mia pun install juga ke smartphone Mia. Seronok main ni seolah-olah kita jaga anak alien dari kecil sehingga besar. Bila main banyak-banyak nanti dapat kumpul duit. Lepas tu, apalagi shopping lah untuk Pou kesayangan...







Comel tak Pou Mia? Pakai baju rabbit warna pink lagi gitu. Baru sampai level 24. Main game ini pun di kala ada masa lapang. Suami Mia pun ada Pou juga. Happy je bila main game ini.

ada Pou tak?

39 comments:

  1. ohsem.adik pun ada pou.belum beli shopping lagi haha

    ReplyDelete
  2. Salam Mia,
    xpernah main game sebegini...
    Salam blogwalking raya, maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  3. Suka main Pou. Dea comel2 kiut2 macam tuannya. hahaha

    ReplyDelete
  4. aha! comelnya pou die! bes gak pou ni.
    mcm cyberpet dedulu kan :)

    ReplyDelete
  5. Ramai juga yang main pow nie.....huhuhu

    ReplyDelete
  6. macam mana nak tukar nama pou tu.. puas cari

    ReplyDelete
  7. huhu... tak minat men game... sbb kalo dh mula main game... alamat akak tak hengat segala...

    ReplyDelete
  8. Anak kakcik install kat Note, dah jadi kerja pulak kakcik nak melayan si Pou tu! ;-)

    ReplyDelete
  9. smua main pou, macam best je...tp skrang ngah layan game minion rush..

    ReplyDelete
  10. tau tak apa.. kat rumah tu semua dok menatap Pou ni, elok dari kecik sampai besor saiznya..hehe kadang2 melayan Pou ni rasa macam melayan baby kecik pula.. haha

    ReplyDelete
  11. amboi pou kak mia comel je pakai baju rabbit kaler pink plak tu..hahaha...

    ReplyDelete
  12. Nad main dulu. da level 55 Nad stop main coz tukar phone huhu x sempat nak save >.<

    ReplyDelete
  13. hahaha comei...kami xmain slalu talking to tom senget tu huhu

    ReplyDelete
  14. heheheh saya pun ada pou! dah level 73. best tau! hehehe

    ReplyDelete
  15. dah install tapi uninstall balik. tak tau lah kenapa tak main sgt pun benda comel ni. hehe

    ReplyDelete
  16. haha.. comel je pou. :)

    selamat hari raya..

    ReplyDelete
  17. POU En Sotong dah sampai level 31... tapi die selalu sakit. Selalu xsmpt bagi makan... hehe sibuk sikit.

    ReplyDelete
  18. POU En Sotong dah sampai level 31... tapi die selalu sakit. Selalu xsmpt bagi makan... hehe sibuk sikit.

    ReplyDelete
  19. X pernha lak main.. Bosan2 blh try main nih..

    ReplyDelete
  20. Dulu masa pkai phone lama main la. Skg baru je install dan tunggu senang2 baru dpt main. Hehe

    ReplyDelete
  21. kuih pou ni klau x jaga btul2 abis comot kn, hukk...

    ReplyDelete
  22. ala,m3h xde pou..bese men kt tipon adik je,hp m3h x sapot..

    ReplyDelete
  23. Comeynya pou ni! kak mia, intan nak pinjam pic pou ni ya nk letak kat new entry... kalau akak free meh la jenguk sini tengok...

    http://intanzulhilmi.blogspot.com/2013/08/anda-kaki-game.html

    ReplyDelete