Projek Main Play Doh Design Dress

Saturday, April 26, 2014

Projek Main Play Doh Design Dress

Tengahari buta... sibuk nak main play doh. Nak design dress katanya. Layankan aje la...





Sejak beli play doh yang dress ni, Sofea asyik nak pakai gaun aje. Kalau main, macam-macam design yang dia buat. Biasalah budak 5 tahun... hasilnya agak comot sedikit. Tapi tak mengapa. Boleh asah minda kreatif dia. Lambat laun nanti cantik dress yang dia design.

asah bakat design dress dengan play doh..

24 comments:

  1. eh cantik gila lah kak miaa hihihihi.
    kalau qila pegang play doh habis ah hahaha.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...cantik juga hasil buatan tgn sofea...:)

    ReplyDelete
  3. wahh!! minat ye sofea dengan playdoh,hehe. betul tu kak mia,masa kecik ni la nak asah bakat,hihi. :D

    ReplyDelete
  4. sel-sel otak sedang berhubung..hahaha..lawa & kreatif...

    ReplyDelete
  5. biasalah kanak-kanak perempuan macam tu.

    ReplyDelete
  6. Nanti boleh jadi designer nie, sangat ohsem :)

    ReplyDelete
  7. jangan sekat kebebasan dia berfikir dan kretip. kan?

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum kak . . seronoknya main play doh . dari dulu ain teringin nak main . tapi pk dah jadi isteri and nak jadi ibu pun . abaikan je lah . haha xD

    ReplyDelete
  9. masa kecik dulu, saya suka tengok iklan playdoh. tapi mak ayah tak mampu nak beli. nanti kalau dah ada anak, nak tumpang main je la. hehehe.

    ReplyDelete
  10. untung budak zaman sekarang.. zaman deno dulu tak mampu nak beli playdoh.. main lukis2 je.. hihi

    ReplyDelete
  11. saya pun suka mainan macam ni kak..hehehe

    ReplyDelete
  12. Zara pun mungkin macam ni kot nanti..

    ReplyDelete
  13. bestnya mainan diaa...
    hebat3!
    miza lagi x reti buat..kahkah

    ReplyDelete
  14. Zaman saya dulu main tanah liat tepi sungai....huhuhu

    ReplyDelete
  15. Bgus main mainan gini dr bg dia layan game aje kan...

    ReplyDelete
  16. wah....banyak set play doh sofea.....

    ReplyDelete
  17. wahh.. sofea...designer in the making... ^_^

    ReplyDelete
  18. kreatifnya sofea..[andai mendesign dress

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum mia...wah bila sofea besar boleh jadi designer ni...

    ReplyDelete
  20. kira kreatif jugak sofea buat ni..cantik..ade idea :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.