image Mia Menang Tempat Ke 3 Contest JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 27 September 2011

# Contest

Mia Menang Tempat Ke 3 Contest JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara


Alhamdulillah syukur... Mia telah menang tempat ke 3 untuk contest... JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara bila diumumkan dalam entri Pemenang & Keputusan Contest - JOM MENONTON LIBAS.

Wow... bestnya.  Hadiahnya berupa 3 tiket untuk menonton filem LIBAS dan sehelai t-shirt. Seronok tidak terhingga. Terima kasih diucapkan kepada Mak Dara dan team Filem LIBAS kerana telah menganjurkan contest ini.


Entri Mia mempunyai pantun 4 rangkap dikarang oleh Mia sendiri (dah lama tidak berpantun) dan design poster untuk contest Filem LIBAS ini Mia edit dari gambar asal di http://libasthemovie.com.

Apa-apa pun.... sayang dan muahhssss pada Mak Dara.

p/s: Mia telah emelkan segala butiran peribadi yang diperlukan kepada Mak Dara...

39 comments:

  1. tahniah..sy pun dah buat entri kemenangan..:)

    ReplyDelete
  2. Tahniah... Ok la tu da menang :D
    ~ Sedehnye wa x menang ~~

    ReplyDelete
  3. Tahniah...Libas ter nampok macam menarik je...

    ReplyDelete
  4. Wah tahniah !!! hujung minggu ini boleh tengok wayang filem LIBAS.

    ReplyDelete
  5. tahniah kak... tapi best ker citenya???

    ReplyDelete
  6. tahniah sis.. sy join gak.. tp kalah la sis.. xde rezeki.. hehe

    ReplyDelete
  7. @Puan Kutu wahh.. puan kutu lagi hebat. dapat no 2. tahniah ya..

    ReplyDelete
  8. @Izzuddin Fauzi thanks zudin, lain kali masuk kontest lain sama2... :)

    ReplyDelete
  9. @Nizam ya nizam... memang mia nampak menarik dari preview je. rasa dah macam tak sabar nak tengok..

    ReplyDelete
  10. @IsmailDotCom heheh.. tunggu hadiah sampai dulu.. baru leh tengok wayang.. :)

    ReplyDelete
  11. @dwaty terima kasih. suami mak dara penulis skripnya... tengok dari poster dia nampak macam best..

    ReplyDelete
  12. @Hani terima kasih...hmm memang best dan seronok.. ;)

    ReplyDelete
  13. @suzlin uikkk heheh.. ala.. biasa2 je suzlin..

    ReplyDelete
  14. tahniah akk.. bestnyer.. leh ajak shellya gie skali.. bestnyer!!

    ReplyDelete
  15. @Shellya... Kami Gembira... terima kasih. lama tak nampak shelyya, terasa rindu pulak...

    ReplyDelete