image Bila Beraya + Lunch Di Rumah Syafitt - Mia Liana

Wednesday, 7 September 2011

# Work Matters

Bila Beraya + Lunch Di Rumah Syafitt


Minggu ni pula, musim open house di rumah kawan-kawan. Kak Aida ajak Mia pergi rumah Syafitt. Hafiz, Muhaymin, Nawi dan Sam pun sama. Kami pergi naik keta Kak Aida. Tengahari Isnin 6 September 2011, lepas habis meeting, kami terus serbu rumah Syafitt. Makan free. Yang paling sedap kek coklat cheese tu, sampai habis kami lantak. Seronok la dapat sosial macam ni, bukan selalu nak datang rumah orang. Mak Syafitt pula pandai masak. Sedap betul masakannya. Kenyang kami makan, siap tambah lagi...

Jom tengok . zassss...


ishh.. ni nak makan ke.. nak posing...

Syafit cuti masa ni...

kat rumah pun ada lampu nanas. Cute nya...

Seronok je kan? Kalau dapat rakan sekerja satu geng dengan kita. Bila bercerita tak ingat dunia. Lepas itu, cepat-cepat balik pejabat. Terima kasih ya Syafitt... kalau boleh jemputlah lagi...

6 comments:

  1. Salam;
    Ya,memang seronok sekali sekala bersantai sambil makan2 dengan kekawan..

    ReplyDelete
  2. MEMANG BETUL JUMPA SATU KEPALA X IGT BALIK UMAH DAHH..HEHE!!

    ReplyDelete
  3. @yusuflaili memang seronok tapi bersantai waktu lunch.. terasa sekejap sangat masanya..

    ReplyDelete
  4. @~Nana 귀여운~ tu la.. jeles juga, camne syafitt boleh ada lampu nanas... dahlah cute sangat...

    ReplyDelete