image Dapat Ganjaran Pendrive Design Sendiri Bersaiz 4GB - Mia Liana

Thursday, 29 September 2011

# Blog Matters # Review

Dapat Ganjaran Pendrive Design Sendiri Bersaiz 4GB


Alhamdulillah, usaha Mia dalam mempromosikan produk Pendrive Design Sendiri - Tasseri Enterprise berbaloi bila Mia dapat menyalurkan visit ke-2 terbanyak melalui entri Jom Tempah Pendrive Design Sendiri. Terima kasih ya... Dalam entri promosi itu, Mia ada buat banner sendiri dan gambar-gambar diperolehi dari blog Kedai Pendrive Unik

Macam mana pula Mia boleh join ni? Sebelum itu, Akmal telah pun emelkan kepada Mia untuk menjadi pengiklan sepanjang tempoh tempahan dari 12.9.2011 hingga 25.09.2011. Blogger lain pun ada join juga.

Sukanya bila terima emel ini semalam dari Akmal yang berbunyi...

"Tahniah Mia. Awak berjaya mendapat ganjaran pen drive design sendiri 4GB bernilai RM40. Jadi, saya perlukan design dari Mia dalam format JPEG bersaiz 1000px x 628 px untuk tempahan tu. Selain tu, minta berikan juga nama, alamat dan no tel untuk urusan pengeposan nanti. Boleh bagi selewat-lewatnya hari Jumaat atau Sabtu."

Hmmm... sweetnya. Fikir-fikir sambil cari idea untuk buat design sendiri. Mungkin malam nanti baru boleh buat... 

31 comments:

  1. hmm...unik2...tapi tak terlalu besar ke kad tu?

    ReplyDelete
  2. @FiZ taklah... kad tu sebesar kad kredit... boleh letak dalam purse.

    ReplyDelete
  3. @Nizam ya.. nizam memang unik. nama blog pun kedai pendreive unik...

    ReplyDelete
  4. @.::: Princess MOMOY :::. oo berminat ya.. tunggu tasseri enterprise buka tempahan lagi di masa akan datang, nanti sis joinlah jadi pengiklan.. :)

    ReplyDelete
  5. @puanbee memang sweet kan? lagi sweet kalau boleh letak design sendiri...

    ReplyDelete
  6. wah! bestnya. hehe. dapat la pendrive yang ada design sendiri nanti. hehe

    ReplyDelete
  7. sungguh cAntik, kreatif n personalize.. taniah, mia!

    ReplyDelete
  8. @grOundnUt memang cantik... tak rugi kalau dapat free...

    ReplyDelete
  9. @Hanimemang best.. tak sabar nak tunggu pendrive ni sampai...

    ReplyDelete
  10. @fiezah91 tu la.. tapi ni prndrive yang paling cantik yang ada dalam koleksi mia...

    ReplyDelete
  11. http://www.bufetminimalis.com/tempat-tidur-tingkat-minimalis-kayu-jati/

    ReplyDelete