image Jom Tempah Pendrive Design Sendiri Dibuka Sehingga 25.09.2011 - Sticky Post - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 12 September 2011

# Review

Jom Tempah Pendrive Design Sendiri Dibuka Sehingga 25.09.2011 - Sticky Post


Wahhhh! Mari rakan-rakan sekalian......

Mulai hari ini sehingga hari Ahad 25.09.2011, Tasseri Enterprise membuka tempahan untuk pendrive yang amat unik. Tawaran yang sangat menarik ini, janganlah dilepaskan....

Kenapa ia unik? Kerana bentuk dan saiznya sama seperti kad kredit. Amat mudah dan senang dibawa ke mana-mana. 

Ada lagi... Yang paling unik sekali ialah anda berpeluang untuk membuat design sendiri (custom design) untuk pendrive anda selain dari design yang sediada. Tiada seumpamanya di mana-mana. Harganya amat berpatutan sekali....

2GB - RM 32.00
4GB - RM 40.00
8GB - RM 55.00

Tunggu apa lagi.... jom tempah... Klik SINI. Cepat.. cepat... sementara masa masih ada... kerana anda mampu memilikinya... Percayalah, tak rugi kalau beli.... Terbaikkkkk!!!!


p/s: entri ini telah dimasukkan pada hari Isnin 12.09.2011 jam 5.10 petang dan menjadi sticky post sehingga 21.09.2011.

10 comments:

  1. uniknya bentuk dia.. nak bagi org pinjam pn takut nie. t ttba hilang. hehe..

    ReplyDelete
  2. @nabByla la.. takyah la bagi orang pinjam. kalau nak bagi hadiah pun boleh. simple dan unik..

    ReplyDelete
  3. @Biha Petom order terus dengan tasseri enteprise. klik kat link tu.

    mia cuma tolong promosikan sahaja.

    ReplyDelete
  4. menariknye! kalo beli bnyk2 dpt murah tak?

    ReplyDelete
  5. ary amik sket ye...

    http://ariasputera.blogspot.com/2011/11/jom-tempah-pendrive-unik.html

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. cuba pergi kat sini http://myuniquependrive.blogspot.com

      Delete