image JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 26 September 2011

# Contest # Entertainment Matters

JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara


Kali pertama terpandang entri
Entri kontest bertajuk Libas
Filem baru gaya tersendiri
Duduk lama tidak terasa kebas

Alangkah girangnya di hati ini
Pelakon utama amat digemari
Bisik-bisik di sana di sini
Rosyam Nor nama diberi

Sepak takraw permainan tradisi
Simbol warisan budaya melayu
Libas berani tonjolkan aksi
Mata terasa segar tidak layu

Senyum seorang makan roti
Tengok wayang dengan laki
Moga angan jadi realiti
Tiket percuma kan kumiliki

- mia liana -



Contest Ditaja Oleh :


19 comments:

  1. Kreatif kottt, menang nanti g tengok ajak la kiteee~~~

    ReplyDelete
  2. Tks mia kerana sudi join contest Akak ni.,. Org kuat Libas akan memilih pemenangnya.. Nantikan keputusannya esok ya..

    ReplyDelete
  3. teringin nak tengok ,. tapi da nak spm ,. mak ta kasik da kua g jalan =(

    http://syazanasani.com

    ReplyDelete
  4. Wah sungguh creative pantun tuh...teringin gak nak gi tengok filem nie.

    ReplyDelete
  5. gudluck y sis.. sy pon dh join contetst ni.. tp xd la kretif cm entry sis ni :)

    ReplyDelete
  6. thanks sbb sudi wish kat einz good luck~~~good luck to u too

    ReplyDelete
  7. tak sempat nak buatnya. bestnya kalau menang. dpt le tiket free. kena curi sikit semangat mia yg rajin ni.

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum.. Disini saya ingin mengucapkan TAHNIAH kepada Puan Mia Liana kerana telah menjadi pemenang tempat ketiga bagi contest JOM MENONTON LIBAS by MAK DARA.. Sila hantarkan nama, alamat, no tel dan detail anda ke email mrs_martias@yahoo.com untuk tujuan penghantaran hadiah..

    Tahniah sekali lagi dari Mak Dara dan team Filem LIBAS

    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/09/pemenang-keputusan-contest-jom-menonton.html

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak sebab menang :)

    jom tgk Libas hehe

    ReplyDelete
  10. bestnya jadi pemenang.....!tahniah ya.

    ReplyDelete