image Giveaway by Pycha and Eryno - Mia Liana

Tuesday, 27 December 2011

# Contest

Giveaway by Pycha and Eryno

Mia cuba je join Giveaway by Pycha and Eryno memandangkan telah di tagged oleh Lieyana. Terima kasih ya... terharunya...

Syarat-syarat nak join Giveaway ni :


  1. Only for bloggers and warganegara Malaysia. 
  2. Follow blog Pycha and Eryno. Wajib, cz senang uolls nak tahu perkembangan.
  3. Buat satu entry, tak kisah panjang or pendek with title "Giveaway by Pycha and Eryno" And the important is, letak banner ok gaiss!
  4. Link kan entry yg korang dah buat ke comment box Pycha or Eryno.
  5. Tag 2 bloggers  and make sure mereka tahu. Lagi ramai lagi bagus :)
  6. Wajib like/follow semua page/blog sponsors. 


Semua syarat-syarat di atas telah pun Mia buat. Fiuhhh jenuh juga lah nak like/follow tapi selesai juga.

Tarikh tutupnya adalah pada 31 Disember 2011. Pemilihan dibuat secara lucky draw.

Hmmm... kena tag 2 orang. Mia nak tag Mama Tunz dan Scarlett.
 

6 comments:

  1. Mia, nape akak tak boleh shout?Blaklist!Huhuhu!

    ReplyDelete
  2. @Scarlett O'Hara ohhh ye ke? tak tahu pulak Mia. baru je adjust setting security kat ishoutbox tu... hehehe...pesal pulak ada blacklist.hmmm.. kalau tak boleh juga, nampaknya kak scar kena register dulu, klik sign up. pastu login dan baru boleh shout...

    minta maaf ya.. mia pun tak sure macam mana boleh jadi cam ni... huhuhu...

    ReplyDelete