image Bye... Bye... Shoutmix... - Mia Liana

Thursday, 22 December 2011

# Blog Matters

Bye... Bye... Shoutmix...


Shoutbox expiring... Mesej yang tertera di atas kotak Shoutmix. Servis percuma Shoutmix akan ditutup tidak lama lagi. Ramai blogger sudah bertukar kepada shoutbox lain. Baru sekarang, Mia ada masa untuk tukar kepada shoutbox baru. Bye... bye... shoutmix... 

Cari punya cari. Belek punya belek akhirnya Mia berkenan pada iShoutbox. Amat menepati citarasa Mia. Janji free dan pengunjung boleh jerit puas-puas kat sini sambil meninggalkan jejak.


Mia dengan gembiranya ingin umumkan blogger pertama yang merasmikan shoutbox baru Mia ini.... jeng..jeng..jeng... Mama Tunz pemilik http://tunzhotspot.blogspot.com. Terima kasih diucapkan kerana sudi merasmikan shoutbox baru Mia ini. So sweet....


p/s: Mama Tunz rajin singgah di blog Mia dan merupakan seorang guru... jom berkenalan dengan guru yang peramah dan mesra ni....

25 comments:

  1. dah tukar ye....saya tak tukar lagi...mcm best ishoutbox ni...chatbox xbest.kena bertukar gak ni...;)

    ReplyDelete
  2. alamak.kna tkr jugak la neh nmpaknya.=)

    ReplyDelete
  3. Akak pun nak tukar jugak lah.. tks Mia for the info

    ReplyDelete
  4. tq mia..leh wat ucapan perasmian tak ni...'dengan ini saya ,mama tunz merasmikan new shoutbox mialiana.com'..amacam, ok tak ucapan mama mcm tu..huhu...apa2 pun salam ukhawah kita berpanjangan...

    ReplyDelete
  5. Alamak!! Adoiiinye aii saya lum tukar lagi....

    ReplyDelete
  6. Nampak mcm menarik tp mcm malas pulak nak tukor yg lain.. ;)

    ReplyDelete
  7. padanlah mila nak sign up tuk blog baru xboleh!rupanya dah nak expired.

    ReplyDelete
  8. Aaaarrrrghhhhh!

    Nasib baik I nyer shoutbox masih free. I gunakan MyShoutbox.com.


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Makan taik

    [U] Deretan rumah kedai yang paling hodoh di Malaysia!

    [U] Video khas ulangtahun ke-18 Tragedi Highland Towers

    ReplyDelete
  9. @Aishah Jahirah(cik aisha) cepat2 la tukar ya. dah tinggal beberapa hari saja lagi. memang ishoutbox ni.. meh la guna ni juga...

    ReplyDelete
  10. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA sama-sama... kak. jom lah tukat yang ni juga. lagi senang dan mudah dari cbox..

    ReplyDelete
  11. @kpah k-poh suka mia tengok blog kak pah pun dah tukar yang ni juga... best2..

    ReplyDelete
  12. @tunz terima kasih, mama sudi merasmikan ishoutbox mia ni... really luv it...

    ReplyDelete
  13. @MaryaYusof memang menarik. kalau taknak tukar kepada ni pun xpe... yang penting ada shoutbox dan orang boleh jerit puas2 kat blog kita..

    ReplyDelete
  14. @logorithm wahhhh logorithm... ni untuk yang pakai shoutmix aje.... myshoutbox.com pun ok juga.... :)

    ReplyDelete
  15. Nur pun dah bertukar ke Oggix.. Kak Mia orang pertama yang merasmikan.. Tahniah Kak.. Seronok dapat berkenalan dengan rakan2 segmen ni.. mcm Kak Pah dan Kak Tunz, semuanya peramah & friendly.

    ReplyDelete