image Stressnya Nak Exam... Doakan Mia Ya... - Mia Liana

Friday, 16 December 2011

# Study Matters

Stressnya Nak Exam... Doakan Mia Ya...


Tiba-tiba Mia rasa macam stress pula sebab subjek e-commerce ni ternyata memang susah dan agak kompleks. Mia paling takut tersalah faham soalan atau tersalah bagi jawapan. Doa sangat jangan blank pula masa exam petang ni nanti.

Memanglah dah baca buku, buat latihan online dan tengok past exam papers. Sifat risau tu tetap ada dalam diri Mia setiap kali nak exam terutama sekali subjek berat macam e-commerce ni. Terlalu teknikal dan banyak konsep yang perlu difahami. Kalau nak dihafal semua memang tak terlarat, cuma hafal yang penting-penting sahaja. 

Mia baru sahaja telefon Mak Mia tadi. Minta Mak doakan biar senang jawab. Mak selalu bagi semangat kat Mia bila Mia susah hati. Terima kasih Mak...

Suami Mia pula yang sentiasa ada disisi Mia, selalu sedapkan hati Mia. Katanya, takpelah dah nak habis ni, skit lagi. Memanglah susah, tapi tentu boleh buat punya...

p/s: begitu berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul....

14 comments:

  1. mama doakan mia dapat menjawab semua soalan dgn betul dan tepat..selamat berjaya mia..

    ReplyDelete
  2. Semoga semua jawapan yang diberikan betul belaka. Amin.

    ReplyDelete
  3. selamat berjaya...insya Allah pasti boleh :)

    ReplyDelete
  4. Kakak doakan moga mendapat yg terbaik...

    ReplyDelete
  5. sabar akak....kuatkan iman mesti boleh punyer... :)

    ReplyDelete
  6. Insyaallah Mia.Akan dipermudahkanNya.Jgn panik ye.Gd luck!

    ReplyDelete
  7. wahhh... terima kasih ya semua. sayangnya kat anda semua,

    mula-mula mia macam blur sekejap, sebab tengok soalan yang menakutkan. berkat doa semua, lepas 1 jam baru dapat idea nak jawab 3 soalan esei yang agak susah tu. lega. harap sangat e-grader bagi markah kesian ke... hehhehe.. mia jawab ikut logic thinking....

    ReplyDelete