image Mialiana.com Antara Blog Cool Pilihan Mak Dara Tahun 2011 - Mia Liana

Wednesday, 14 December 2011

# Community

Mialiana.com Antara Blog Cool Pilihan Mak Dara Tahun 2011


Wahhhh.... terharu betul rasanya. Mialiana.com antara 5 Blog Cool Pilihan Mak Dara Tahun 2011 di dalam entri 5 Blog Cool Pilihan Ku 2011.

Touching betul. Mia ni blogger biasa je, takde lah otai mana pun. Mia rasa gembira sangat. Terima kasih kerana sudi menghargai hubungan persahabatan ini ya, Mak Dara. 

Walaupun jauh di mata tapi dekat di hati. Semuanya bermula dari sebuah blog. Keikhlasan sukar dicari namun terlalu manis bila ditemui....

Mak Dara memang terbaik!

p/s: terharu sungguh, sampai bergelinangan air mata ini.....

14 comments:

  1. samalah mia..tak sempat nak buat entry lagi pasal tu..hee.

    ReplyDelete
  2. wah....tahniah2...moga ukhwah kita berpanjangan...

    ReplyDelete
  3. Oh Mak Gayah.. Terkejut akak baca entry Mia ni.. hehehehe tks Mia.. U are sooo humble Mia... For me you are one of the otai... Akak sangat menghargai persahabatan kita ni.. Semoga kita dapat jumpa lagi dan lagi dan lagi ya...

    Ur simply the bestttttttt!

    ReplyDelete
  4. @tunz terima kasih mama tunz... mia hargai semua blogger yang dah menjalinkan ukhwah persahabatan dengan mia... suka..suka...sukanya...

    ReplyDelete
  5. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA uikkk heheheh kak... terima kasih ya untuk segalanya... kalau ada kesempatan memang nak jumpa akak. akak memang sporting habis!

    ReplyDelete
  6. @Madam Pam uikkk hehhehe pam. segannya mia. jangan sebut2 kuat2 la ya... nanti semua orang dengar.... :) terima kasih ya pam...

    ReplyDelete
  7. @nandakrenz thanks for visiting me. wahhh, you got so many blogs.... :) very nice..

    ReplyDelete
  8. @~Nana BamBam~ terima kasih ya nana. nana pun rajin support kak mia juga.

    ReplyDelete