image Jom Join Blogwalking 2012 by JiwarOsak - Mia Liana

Tuesday, 20 December 2011

# Community

Jom Join Blogwalking 2012 by JiwarOsak


Rasanya macam hampir terlambat sahaja Mia nak join segmen Jom Join Blogwalking 2012 by JiwarOsak. Ramai betul yang dah join. Ni pun Mia antara 5 yang terakhir. Tak perlu lagi nak tag blogger lain.

Dapat tahu pun tadi.. 3 jam lepas di Facebook...


Kebaikan Blogwalking 2012 by JiwarOsak
  1. Anda dapat backlink dari blog jiwarosak.com
  2. Sememangnya list ini akan saya gunakan utk blogwalking 2012
  3. List blogwalking ini akan di share utk kegunaan group
  4. Blogger saya di PORT BLOGGER (2875 members)
  5. List ini akan di letakkan di side blog saya
  6. Untuk kegunaan pelawat yang datang
Walaupun tarikh tutup segmen ini pada 1/1/2012, tetapi pada hari ini 20/12/2012 sudah hampir penuh. Tahniah diucapkan kepada Feroz kerana telah membuat segmen ini dengan jayanya.

14 comments:

  1. Mia.. Akak pun nak try jugak lah.. Kalau ada rezeki sempat.. Kalau tak.. takpe hehehe

    ReplyDelete
  2. @cucu umiekalau nak buat sempat... tinggal beberapa orang lagi..

    ReplyDelete
  3. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA waaahhh bestnya. akak pun join sama. sempat lagi kak. terima kasih ya...

    ReplyDelete
  4. salam ziarah dari segmen yg sama.happy blogging (",)

    ReplyDelete
  5. dari sgmen yg sama..
    thanx vsiting my blog..

    ReplyDelete
  6. @Arra Ahmad terima kasih sudi singgah sini... really luv it..

    ReplyDelete
  7. @AkUfiZA™ terima kasih ya... mia pun dah follow balik..

    ReplyDelete
  8. @hunny bunny sama2 kasih... terima kasih sudi jenguk sini... so sweet..

    ReplyDelete