image MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY (TOP 25) - Mia Liana

Thursday, 8 December 2011

# Contest

MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY (TOP 25)


Wahhh... Mia memang saja-saja dan suka-suka je masuk GA Mak Dara semalam. Tak sangka pula terpilih dalam finalist top 25. Senyum simpul ni bila baca entri MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY (TOP 25). Terima kasih kepada Mak Dara dan semua juri yang membuat penilaian. Bukan senang nak pilih 25 daripada 127 penyertaan. Mesti pening nak pilih.


Tajuk Filem yang Mia impikan ialah "Keramat Cinta Teragung".  Sesi berangan makin bertambah... Kak Pah pula siang-siang dah tempah nak berlakon jadi nenek kebayan, Kiz pula sesuai jadi sultan. Kisahnya sinopsis filem ni, ada dalam entri penyertaan Mia ini, klik SINI.

Tahniah kepada semua finalist top 25. Lepas ni  mesti tak sabar-sabar nak tunggu keputusan finalist top 10. Good luck kepada yang akan berjaya nanti ya...

p/s: Puan Bee, Scarlett, Mrs Yie, Taufiq pun terpilih juga... syoknya...

6 comments:

  1. wah hebat2! geng2 kita semuanya ada..cewah..sebug GENG dah tu..maklumlah scarlett,bee,top,mia semuanya kita dah kenal lama.tak sangka dapat masuk top 25 sama2..kita tunggu top 10 pulak lah ye..ekekek

    ReplyDelete
  2. @Mrs.Yie tu la... geng2 ramai yang masuk. masing-masing berbakat ni. dup.. dap.. dup.. dap.. lepas ni untuk finalis top 10 pula... :)

    ReplyDelete
  3. tu kpah tak masuk tu...sebab kalau geng kitaorg menang..bermakna kpah jugak menang..kan...( watak nenek kebayan dan guru besar dah ada dlm tangan..hik..hik..hik...)

    ReplyDelete
  4. wah..tahniah2....dah jadik top ten 10 pun ....

    ReplyDelete
  5. @kpah k-poh kak pah kalau masuk tentu lagi best tajuk filemnya... bakat terpendam tu, bilalah nak ditonjolkan... jangan risau watak nenek kebayan tetap milik kak pah.... hehehehe....

    ReplyDelete
  6. @tunz tu la... alhamdulillah. terkejut juga masa tu...

    ReplyDelete