image Dapat Coklat Toblerone Dari Langkawi - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 13 September 2012

# Work Matters

Dapat Coklat Toblerone Dari Langkawi



Bestnya... Hari ini di pejabat ada rakan sepejabat yang bermurah hati berikan Mia, ole-ole dari Langkawi. Coklat Toblerone. Memang Mia suka coklat. Alhamdulillah...

Rakan sepejabat Mia ni baru balik outstation di Langkawi. Bukan setakat Mia sahaja, rakan-rakan lain pun dapat juga ole-ole ni. Mood terus tukar jadi ceria dan suka...

Terima kasih banyak-banyak ya. Semoga dimurahkan rezeki nanti..

p/s : belum pernah lagi menjejakkan kaki ke Langkawi... Huhuhu...
Published with Blogger-droid v2.0.6

42 comments:

  1. wahhh...sedapnya.....nak2 jugak....heheh

    ReplyDelete
  2. xberapa nak minat coklat ne...xthu napa.....hehehe.tpi bagi la coklat daim tu....sorg2 je habiskan.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo gitu.. coklat daim tu lagi sedap... huhuhu kalau boleh nak makan sorang2 lagi...hehehe

      Delete
  3. wah..beshnyer dpt colat..besa plak tu..bukn kecik punye cklat..hehe

    ReplyDelete
  4. Mia dapat coklat Langkawi... OK je pulak ... coklat hamper kat rumah...tak sempat nak makan lagi... hee..he..

    ReplyDelete
  5. wah..sedapnya..teringat masa beli toblerone nie kt langkawi dlu jgk..lagi mkn, lagi xckup..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. sebab bila dah mula makan, terus tak berhenti. asyik nak makan je...huhuhu

      Delete
  6. Replies
    1. uiii kak mah.. kalau dapat banyak memang best la... satu family makan pun tak habis..

      Delete
  7. coklat ni sedap :)

    suka makan bila tension.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. bila time tension tentu teringat coklat kan...

      Delete
  8. kita suka yg warna putih! sedap (^__________^)

    ReplyDelete
  9. waah sedapnya...suka sgt mkn coklat time stress :)

    ReplyDelete
  10. BEST GILEW KN AKAQ COKLAT NI .. HIHI ..

    KAQ .. JOM KITE P LNGKAWI LAK .. KIHKIH

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best dedeq... huhuhu entah bila boleh sampai ke langkawi...

      Delete
  11. wahh, minggu ni kak mia makan sedap2 kn, hikk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah caliph... risau juga berat badan makin naik ni... huhuhu

      Delete
  12. toblerone =)
    okey, sedap gk toblerone ni.. kalau daim perrgh, lg best :)

    ReplyDelete
  13. sedapnya coklat :) suka sangat.. lagi best kalau g sendiri langkawi :) hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiii kalau pergi langkawi, boleh terus makan kat situ..

      Delete
  14. sama kak blum penah lg jejak kaki ke lgkawi huhuhu...tah bila nk pegi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. sampai dah beranak pinak ni pun kak mia belum ke sana lagi. huhuhu

      Delete