image Terima Kasih Ya.. Cik Rose Cute - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 14 September 2012

# Community

Terima Kasih Ya.. Cik Rose Cute

Terima Kasih Ya..  Cik Rose Cute

Pagi ini Mia agak terkejut bila buka ruangan komen di dalam dashboard blogger. Terus wahhhhh banyaknya. Melopong terus mulut ini. Terharu + gembira + tidak tahu nak cakap apa.

Cuba tengok printscreen di bawah ini...


klik pada gambar untuk besarkan

Kali pertama berlaku sejak Mia berblogging dah 5 tahun ini, ada blogger yang sama komen berderet-deret sehingga 13 entri. Pecah rekod ni. Hari ini dalam sejarah.

Terima kasih tidak terhingga kepada blogger Cik Rose Cute yang sudi bertandang ke blog Mia pagi tadi dan komen di dalam 13 entri sekaligus. Mia terharu sangat-sangat ni. Cik Rose ni rajin blogwalking dan join segmen. 

p/s: kalau belum kenal dengan Cik Rose, jom singgah sekejap di SINI.

40 comments:

  1. Salam Hari Jumaat kak Mia (^_________^)v

    ReplyDelete
  2. time ksh jugak cik rose cute..eh.eh...hihi...tetibe jer

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tu la.. selalu dia komen tak banyak entri. tapi tadi pagi banyak betul entri yang di komennya sekaligus.. Ni entri penghargaan untuk Cik Rose..

      Delete
  4. Replies
    1. tu lah... ramai pembaca setia blog ni.. huhuhu sampai tak terkira komen2 mereka ni..

      Delete
  5. Salam. saya dtg membalas kunjungan. salam perkenalan dari saya :)

    www.suriaqistina.blogspot.com
    www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. thanks mia...tak sangka pulak boleh komen sebanyak tue...Lagipun dah lama tak baca entry mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. ni entri penghargaan buat cik rose. terima kasih tidak terhingga..

      Delete
  7. pembaca setia tuh mmg cik rose rajin bagi komen

    ReplyDelete
  8. CR memang rajin & peramah, mia.. suka ada kwn mcm CR

    ReplyDelete
  9. Tahniaaaahh...memang berbaloi² berblog untuk dapatkan komen sebanyak iteww~^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya groundnut.. tentulah suka dapat komen banyak macam ni... syokkk

      Delete
  10. Bestnya Kak Mia :-)
    Sampai 13 komen lagi tu...

    ReplyDelete
  11. wahhh dye mmg rajin dri saya ni hehehe

    ReplyDelete
  12. hehee..kak rose mmg rajin orgnya..shida juga suka dtg blog kak rose :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah shida.. rajin betul dia join segmen sana sini...

      Delete
  13. wah.. kak rose ni selalu datang blog saya juga.. :)

    ReplyDelete
  14. hehe..terasa diri dihargai gitu kan..terima kasih gak pada Cik Rose Cute...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la kan... kena sentiasa hargai apa yang kita ada.

      Delete
  15. Replies
    1. tu lah... speedy gonzales... cantiknya berderet macam tu..

      Delete
    2. haha.. dh lama x dgr nama kartun speedy gonzales ^^

      Delete
    3. haah kan... sekarang ni dah citer kartun lain pula...huhuhu

      Delete
  16. kak rose memang rajin.. ~~ kagum dengan dia.. ^_^

    ReplyDelete