image Shopping @ Carrefour Batu Pahat - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 28 September 2012

# Family Matters

Shopping @ Carrefour Batu Pahat

Selepas pergi kenduri kahwin dalam entri Bila Sofea Makan Nasi Minyak.., kami singgah pula ke Carrefour, nak beli keperluan Sofea dan ganti baru kasut Mia yang terkopak. Boleh lagi jalan guna kasut tu tapi kena seret. Dah lama benar Mia pakai kasut tu sejak awal tahun lagi. Agaknya dah tiba masa tukar yang baru.

Ramai pula orang di Carrefour, nak bayar pun kena beratur dan tunggu agak lama. Sampai Sofea pun agak boring dan mulalah rasa nak tidur lah... nak dokonglah. Berat Sofea dah 19 kilogram, dah tak dokong sangat dia ni.

Jom tengok zasssss...





p/s: lepas bayar, terus guna kasut hitam tu... lega, baru senang nak jalan...

14 comments:

  1. hehe, baru je singgah kt Carefour tdi beli meja study

    ReplyDelete
  2. ahaha,si kecil da tertido :)) btw kak mia, blog akak makin gempak skarang :) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dah ngantuk tu.. penat sangat.

      terima kasih ya... carl..

      Delete
  3. alololololo, comeynye sofea tido dlm troli.. :)

    ReplyDelete
  4. amboi... syok jalan2 bersama family... ^_^ Rindu family kat kedah sana tu haa.. Wuuuuwuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah memang best thi, takpe belajar betul kat kl. bila ada masa, baliklah kampung...

      Delete
  5. lah dia tertido kat troly siannya mesti penat...

    ReplyDelete
  6. hye kak mia..brg2 mcm lbh byk sofea punya je..oreo lah vitagen la hehee...kasut oren dia yg comel tu heheee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. pentingkan dulu barang sofea. fikir untuk anak je...heheheh

      Delete