image Mia Pengomen Kedua Terbanyak Bagi Bulan Ogos 2012 Di Blog Broframestone - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 3 September 2012

# Blog Matters # Community

Mia Pengomen Kedua Terbanyak Bagi Bulan Ogos 2012 Di Blog Broframestone

Mia Pengomen Kedua Terbanyak Bagi Bulan Ogos 2012 Di Blog Broframestone

Semalam, Broframestone telah pun paparkan senarai pengomen terbanyak bagi bulan Ogos 2012 di blog beliau. Mia pula tersenarai di tempat yang kedua. Tidak sangka pula. Mia memang suka komen di blog beliau.

Mia rasa sangat terharu sebab Broframestone telah pun review blog mialiana.com semalam dalam entri INI. Tidak terlintas pun di hati ini, untuk komen banyak-banyak di blog beliau. Kenapa Mia suka komen kat blog beliau? Sebab blognya simple, bersahaja dan entri-entrinya pun tidaklah kepada SEO sangat. Blogger full-time ini sungguh peramah, tidak sombong dan pandai berjenaka. Sempoi habis orangnya. Mesra dengan semua pengunjungnya.

Lagi satu, Mia nak ucapkan tahniah kepada beliau untuk majlis perkahwinan yang akan berlangsung tidak lama lagi. 

"Selamat Pengantin Baru... Moga bahagia dan berkekalan sehingga akhir hayat".

p/s: terima kasih kerana sudi berkawan dengan Mia....

30 comments:

  1. puji lebih nie ada makna ke kak?

    kami kekurangan orang nak basuh pinggan nie kak.. berminat x? boleh apply

    ReplyDelete
    Replies
    1. congratz bro utk majlis yg akan berlangsung tu.. tp siyes sy xmo apply basuh pinggan, hikk...

      Delete
    2. Uiiii mana ada puji...hehehe... Memang dah realiti...

      Kenduri kahwin nanti akak nak makan je. Pengantin lelaki lah yang kena basuh pinggan dan periuk hahaha....

      Delete
    3. Terima kasih ya Caliph berinteraksi dengan Broframestone di sini...

      Delete
  2. hahahaha..cikmia adalah pengomen yang tegar. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah mia
    Bukan senang nak dapat tu
    Ramai yg rajin komen di sana

    ReplyDelete
  4. taniah kak...

    gua x penah lg komen blog bro..kih2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Zul... Cubalah komen kat sana juga ya...

      Delete
  5. wahh..xsgka kak mia pun rajin dtg blog broframestone..shida pn suka juga dtg blog bro baca2 entri..mmg bsahaja..kdg2 bro tag je nama shida kat FB bila dia kua entri baru hehee :)tahniah kak mia :)

    bro framestone mmg peramah,terbaikkk! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Sejak2 dah jumpa dia masa di KL dulu, tu yang rajin datang dan komen blog dia... Terima kasih ya Shida....

      Delete
  6. congratz, kak mia.. setiap kita mmg ada fav blog utk singgah tinggal comment kn ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Caliph... Haah betul tu. Caliph pun rajin komen kat blog Kak Mia ni...

      Delete
  7. Wah!!! Tahniah sis :)

    jmput baca entri baru

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/blog-warkah-buat-isteri-buat-miss-z.html

    ReplyDelete