image Terima Kasih Ya... Si Matatajam - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 21 September 2012

# Community

Terima Kasih Ya... Si Matatajam

Wahhhh... sila abaikan nama blogger yang nampak macam ganas ni. Tetapi orangnya peramah dan sopan-santun. Tidak lain tidak bukan ialah Si Matatajam. Lebih selesa dengan panggilan M. Makkk aiii... gembira + suka + syukur + melopong Mia seketika. 

Cuba tengok yang Mia telah printscreen ni....

 klik pada gambar untuk besarkan

klik pada gambar untuk besarkan

Nampak tak? Dua hari berturut-turut M komen berderet macam speedy gonzales di blog Mia. Sampai tidak terbalas komennya. Mia baru je komen blog M pada beberapa entri tadi. Fiuhh..

Apa-apa pun Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada M yang sudi berkunjung ke blog Mia dan komen  entri-entri. Terharunya.... Mia pun support M juga... (^_^)

p/s: jom terjah blog Si Matatajam... yang belum kenal Mia tolong kenalkan...

30 comments:

  1. Hehehe... beramah mesra dgn blogger-blogger lain memang best.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah thi... sentiasa mesra dan tak sombong... best tau kenal2 dengan blogger..

      Delete
  2. Rajin kan beliau ni. beberapa hari lepas pun M dtg & komen kat blog kita jgk.. speedy gonzales bak kata kak mia =) thanks M

    ReplyDelete
  3. Tq untuk Mia jugak yg sudi komen2 kat blog M...Speedy Gonzales? Ha ha..ariba..ariba..andre..andre...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee..lawak lak..ariba..ariba..andre..endre..yg depan tu sya bca..blkg tu andre baru tau...oooo hahaa :p

      Delete
  4. Salam Perkenalan Mia,
    terimakasih kerana sudi singgah dan tinggal komen serta jadi follower akak ...

    nanti boleh baca entri di sini petang2 sikit ya ...skrg nak sambung kerja..huhu

    ReplyDelete
  5. oppsss, lupa nak cakap...akak dah jadi follower you jugak ...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya kak azzah. mia dah follow kak azzah dulu sebelum kak azzah follow mia.. jangan risau ya..

      Delete
  6. oh ya...lagi satu, dah letak link ke blog Mia di bloglist akak juga ...thanks

    ReplyDelete
  7. satu penghargaan dlm dunia blogger...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... tak tahu nak balas camne jasa baik pengkomen tegar ni... huhuhu

      Delete
  8. wahh akak blogger si matatajam ni mmg ske lawat solehah jgk... :)

    ReplyDelete
  9. shida pn baru bknalan dgn M hehee nice :)

    ReplyDelete
  10. Susah nak dapat pengunjung yg rajin komen.. Bertuah Kak Mia.. :)

    ReplyDelete