image Borong Barang China - Kursus | Usahawan | Trip | Bisnes - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 15 September 2012

# Advertorial

Borong Barang China - Kursus | Usahawan | Trip | Bisnes

Borong Barang China -  Kursus | Usahawan | Trip | Bisnes


Kursus Borong Barang Dari China dan Vietnam

Jom Kita Memborong
Kursus Combo 3 dalam 1: Yiwu, Guangzhou dan Saigon

Tarikh : 13 Oktober 2012
Masa : 8.30 pagi hingga 5.00 petang
Tempat : Hotel Goodhope, Skudai, Johor


Buat pertama kalinya dalam sejarah negara kami bawakan Great Minds Training and Consultancy (GMTC) ke Negeri Johor bagi membongkar rahsia memborong di China dan Vietnam.



Jika anda,
  • berhasrat untuk menerokai bidang perniagaan secara borong
  • seorang peniaga kecil atau sederhana ingin membesarkan dan mempelbagaikan perniagaan
  • ingin mendapat barang dengan harga murah (borong)
  • ingin meninjau potensi perniagaan dengan produk dari China dan Vietnam
  • ingin memaksimakan keuntungan
Anda inginkannya tetapi,
  • tidak tahu nak berhubung dengan siapa
  • tidak tahu/berani nak pergi ke China atau Vietnam
  • tidak tahu bagaimana nak berurusan dengan pembekal di China atau Vietnam
  • tidak tahu bagaimana nak mengurus penghantaran barangan yang dibeli
Jika anda berhasrat dan ingin memperolehi ilmu memborong dari China dan Vietnam, anda harus mengikuti kursus ini kerana anda akan didedahkan dengan,
  • pengenalan tentang China dan Vietnam
  • persediaan sebelum ke China dan Vietnam
  • apa yang ada di China dan Vietnam
  • tips memborong di China dan Vietnam
  • tips 'survival' di China dan Vietnam
Daftar kursus secara online di sini - http://bisnesborongchina.com/borang-penyertaan


Untuk keterangan lanjut, sila hubungi wakil GMTC di Johor

Tuan Abdul Rahman 
Handphone No : +6012-7529444

Yuran penyertaan - RM 250 seorang

32 comments:

  1. Salam tuan rahman, dalam kursus ini ada tak penerangan mengenai wang china palsu ? cara-cara mengenalpasti dan langkah berjaga2 tentang wang palsu ?

    ReplyDelete
  2. semuanya akan kami beritahu.... contoh wang palsu juga akan kami tunjukkan....

    ReplyDelete
  3. kami juga akan dedahkan kelicikan org sana menipu dlm pelbagai cara....

    ReplyDelete
  4. ala, dok kat sabah. teringin nk join sbb cam bes je mende ni. nk sgt join. nk tau cane nk borong brg dr sana. tingin nk menjual (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn risau... team kami di Sabah pun ada... sila ke www.bisnesborongchina.com utk kursus di Sabah ye :)

      Delete
  5. En.Rahman, perlukah kita membawa tunai yang banyak untuk memborong di china atau boleh menggunakan kad kredit/debit?

    ReplyDelete
  6. digalakkan membawa wang tunai kerana mereka jarang yg ada mesin kad kredit.... segalanya akan diterangkan semasa kursus nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih maklumat di atas en.rahman. Saya berminat untuk menyertai kursus ini, nanti saya akan mendaftar insyakallah.

      Delete
    2. sama2 Tuan Ismail.... semoga ilmu yg bakal dicurah dapat memberi manfaat kepada kita semua....

      Delete
  7. Sangat berminat Mialiana. Insyaalah dalam waktu terdekat ni saya akan mendaftar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami alu2kan penyertaan anda.... ada kemusykilan boleh call saya 012 752 9444

      Delete
  8. Bagus post ni... tapi camna nak mendaftar tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh call/sms/whatsapp 012 752 9444 utk keterangan lanjut.... ataupun isi borang online di http://bisnesborongchina/borang-penyertaan

      Delete
    2. silap http://bisnesborongchina.com/borang-penyertaan

      Delete
  9. wahh bisnes2 mari..mari..mari..hehee :)

    ReplyDelete
  10. sya ternampak banner iklan kat indah permai,KK pasal kursus ni yg dibuat kali ke-6...terus teringat yg akak ada buat entry tntg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. di KK kursus dikendalikan rakan niaga kami di sana Anggun Creative Mgt....

      Delete
  11. Salam tuan rahman. Kurus ini satu hari suntuk. Maaf nak tanya sikit, adakah makan minum di sediakan ?

    ReplyDelete
  12. bilakah kursus akan diadakan di utara terutamanya di pulau pinang??

    ReplyDelete
  13. buat masa ni Tim Great Mind belum ada perancangan untuk kursus di Pulau Pinang

    ReplyDelete
  14. Kursus dan rombongan dlm ms terdekt bila ye

    ReplyDelete
  15. saya nak join.saya di ipoh.mintak tolong pihak tuan hubungi saya.0126408336

    ReplyDelete