image Kursus Teknikal MPS Stage 3 : Application / Portlet Moderator Training - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 21 December 2012

# Work Matters

Kursus Teknikal MPS Stage 3 : Application / Portlet Moderator Training

Hari ini sebenarnya Mia ada kursus teknikal tentang pengendalian laman web iaitu Kursus Teknikal MPS Stage 3 : Application / Portlet Moderator Training. Lokasinya di SKALI Web Services, Menara Sentul, Kuala Lumpur. 

Banyak betul yang dibelajarnya. Bukan senang nak mentadbir dan menguruskan satu-satu laman web. Macam-macam aplikasi yang boleh ditambah dalam laman web.

Kalau kursus depan komputer memang tidak mengantuk. Happy je explore benda baru ni... So sweet.





p/s: menuntut ilmu sambil bekerja..


Published with Blogger-droid v2.0.6

38 comments:

  1. bestnye...nak belajar jugak..minat yang macam ni ^^

    ReplyDelete
  2. seronoknya kak mia.. belajar benda baru... nanti boleh kongsi dengan kitorang... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm.. yang ni macam susah skit nak dikongsi sebab menggunakan portlet...

      Delete
  3. BESHNYE KAKMIA .. NAK BLAJAR JUGAK .. NNTI KAKMIA WAT LA TUISYEN TUK AJAR DEQ LAK ERK ? HEHEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu camne nak ajar deq... portlet ni khas untuk satu2 laman web... huhuhu. kalau tips ke apa ke, boleh lah kak mia kongsikan.

      Delete
  4. :) tag ,

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...seronoknya dpt belajar benda2 baru lagi...:)

    ReplyDelete
  6. terus menuntut ilmu kak... tahniah... tabik spring dgn kesungguhan akak.

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat belajar benda baru. Mana2 yg sesuai tu bolehlah kongsikan dgn rakan2 di sini kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best belajar benda baru, kak salmi.. kalau sempat, mia kongsikan teorinya.

      Delete
  8. Miza pun suka kalau kursus depan komputer :)
    Tak sempat nak mengantuk. Seronok dapat berlajar benda baru :)

    ReplyDelete
  9. He..he... Mia sempat lagi eh berposing!

    ReplyDelete