image Kemaskini Bloglist - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 31 December 2012

# Blog Matters

Kemaskini Bloglist


Kemaskini Bloglist

Rasaya dah tiba masanya Mia ingin kemaskini bloglist Mia ni. Ada blog yang akan dikekalkan dan ada juga yang akan dikeluarkan. Mia juga akan memasukkan senarai blog baru dalam beberapa hari ini.

Sebenarnya Mia lebih suka pada blog yang rajin update. Meriah sedikit bloglist ni nanti. Tengoklah nanti blog mana yang akan duduk dalam bloglist Mia ya... 

p/s : hari ini hari terakhir dalam tahun 2012....sekejapnya masa berlalu...

59 comments:

  1. samalah. Miza pun suka terjah blog yang rajin update. salah sorangnya kak mia :)

    ReplyDelete
  2. nak masuk dalam bloglist kak mia ^_^

    ReplyDelete
  3. ehem2..agak2 saya akan kekal tak??hehehehe :P

    ReplyDelete
  4. BESHHHHNYE .. HARAP2 TERMASUK GAK .. AMIN :)

    ReplyDelete
  5. saya memang selalu update...berhari-hari ada entri baru...hehe

    ReplyDelete
  6. Nk masuk dlm bloglist kak mia :) hehehe..
    Happy new year kak mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam pertimbangan... hehehe happy new year too baby..

      Delete
  7. tak apa jika Pesona tak tersenarai, nak juga ke laman Mia, banyak info dan tips berblog. Layak digelar Otai Blog berhemah.baguslah sekurang2 berat blog akan kurang..rasanya lah bila buang list lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya etuza.. sebenarnya paling maksimum pun mia hanya boleh letak 25 blog je... huhuhu memang blog akan semakin ringan..

      Delete
  8. betul kak mia..dah nak masuk tahun baru..esok je lagi..selamat tahun baru. ^___^

    ReplyDelete
  9. nak masuk juga dalam bloglist kak mia...

    ReplyDelete
  10. Assalam~ ^^, salam akhir tahun 2012..dan tahun baru 2013 kak mia.

    wahh..rajin kak mia kemaskini bloglist.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... heheh nak kurangkan sedikit supaya blog ringan..

      Delete
  11. Assalamualaikum Mia..
    Happy New Year...

    p/s : Sambil2 tu berharap kot la Mia sudi nak link exchange ngan Ahkak.. kann..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam kak... selamat tahun baru..

      p/s: akan dipertimbangkan..

      Delete
  12. dh nk msuk thn baru ni..sume nk kemaskini bloglist kn...klu kt dlm bloglist tu of coz msti yg terbaik kn kak mia..mlm ni kite countdown ramai2 :)

    ReplyDelete
  13. Happy New Year!
    Selamat mengemaskini bloglist ^^

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum kak mia, silalah update bloglist. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... tengah update ni.. hehehe

      Delete
  15. masukla blog sy skali mia..hehe...
    syazwaniazizi.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. slmt taun bru kak mia...smuge thun bru ni akn lbih bmakna :)

    ReplyDelete
  17. slm tahun baru....haah,klu yg rajin update...best lew nk baca....

    ReplyDelete
  18. Selamat tahun baru Mia dan selamat mengemas kini bloglist..

    ReplyDelete
  19. selamat tahun baru kak...INsyaallah kalau ada rezeki adalah tersenarai nam blog sya tue kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru ya... MV... tu lah.. bakal disenaraikan..

      Delete
  20. Kemaskini jangan tak kemas.. :-)

    BY: http://djdanchef.blogspot.com
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  21. tu la yati pun rs nak buat benda yg sama....cam mia...

    ReplyDelete
  22. sy pun mahu kemaskini bloglist sy..
    selamat mengemaskini kak mia... ^_^
    selamat tahun baru... :)

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum mia..selamat mengemas yer mia...:)

    ReplyDelete
  24. Salam kenal sista...wah cantik ya blognya. Boleh masuk blog listnya kak??

    ReplyDelete