image Carta Pengkomen Tegar Dari Julai hingga September 2012 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 4 December 2012

# Carta Pengkomen Tegar

Carta Pengkomen Tegar Dari Julai hingga September 2012


Terima kasih kepada semua yang sudi tinggalkan komen di blog ini. Jom kita tengok top 20 pengkomen tegar dari Julai hingga September 2012.

Bulan Julai 2012
Bulan Ogos 2012

Bulan September 2012
Terima kasih kepada blogger-blogger yang telah menempatkan diri dalam Carta Pengkomen Tegar Mialiana.com

p/s: Mia ada pengumuman surprise nanti pada bulan Januari 2013.. tunggu..

59 comments:

  1. Kak mia.. Thank sbb sudi terima komen2 dari blog babycomel yg tak seberapa ni :)
    Moga maju jaya selalu kak mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. thanks juga kat baby sebab selalu support kak mia..

      Delete
  2. Ehhh...tak sangka pulak menjadi pemberi komen tertinggi bulan Julai :) dan terendah bulan Ogos. Apapun terima kasih Mia :)

    p/s : Pengumuman suprise dinantikan :)

    ReplyDelete
  3. wah! sangat special blog mia ni, segala segi amat prihatin. Orang macam Mia ni ...seseorang yang sangat rajin...tahniah taliff my bloglist juga blog dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih etuza.. terharunya mia dengan komen ni..

      Delete
  4. pasti ramai blogger tersenyum lebar awal pagi nampak ada list kat sana...

    ReplyDelete
  5. wahh... kali nie yana dpt msuk carta. TQ kak mia yg baik hati ^^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. jangan sedih.. mungkin akan masuk dalam carta seterusnya..

      Delete
  7. XDE PUN NIX DEDEQ .. HOKHOK .. COMING SOON

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum kak mia. bestnya ada ramai commentator's kat sini. sheila pun nak jadi pengkomen tegar sini :)

    ReplyDelete
  9. Hehehe...carta pengomen...sweeet jew.....rietta plak yg xsabar nk tunggu surprise tu....hehehe...

    ReplyDelete
  10. ehehehee,untunglaa... kita jd silent reader jer...

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...tahniah2 ramai pengomen yg dtg ke sinikan...:)

    ReplyDelete
  12. ada jugak ye nama saya...rasa berbunga-bunga hehehe...saya rajin jugak singgah tak beri komen....sebab tiada komen yang sesuai...tetap baca juga...tq Mia

    ReplyDelete
  13. boleh la deno blogwalking sekarang!!! yeah! :)

    ReplyDelete
  14. tahniah semua....... like akak so much. thx sbb sudi bg pndpt. header leeza baru tukar tu. nnt leeza belajar lagi k. thx tau. love...

    ReplyDelete
  15. wahh untuk akak ada pengkomen tegar. blog junior mcm saya org masuk pun xde kak. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih uzmaa... mula2 dulu pun kak mia macam uzmaa juga, nanti lama-lama tentu akan ada yang datang...

      Delete
  16. waah suke laa tengok.. meriah kat cni kan.. hihi macam hari2 ade kenduri :D
    tahniahh.. bile la nm sy nk tersenarai kat situ,. ekeke :)

    ReplyDelete
  17. uish..saya tak tersenarai langsung..hahaha

    ReplyDelete
  18. ooh ada carta pengomen tegar di sini rupanya...baru tahu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru je ada timi... ;) sebagai penghargaan kepada pengkomen tegar blog ini...

      Delete
  19. nama sy mula ada kat entri ogos rupanya...
    suka2... ^_^

    surprise apa agaknya tu... tak sabar pula nak tahu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah ya ruha. takdelah surprise sangat... biasa2 je... opsss rahsia...

      Delete
  20. He...he...nama okje pun ada...... tak sangka akakkk pun ada!

    ReplyDelete
  21. taniah taniah , hui hui hui ! Hehe , kena selalu usya blog kak Mia selalu lah kalau macam ni :B

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah ranking ke3 3 bulan top3 :)

    ReplyDelete
  23. What's up i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this piece of writing i thought i could also create comment due to this brilliant article.
    Also see my webpage :: metalurh.reimos.com

    ReplyDelete
  24. I have read so many articles or reviews concerning the blogger lovers but this
    paragraph is really a nice article, keep it
    up.

    my homepage; suggest

    ReplyDelete
  25. I'm not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this info for my mission.

    My web-site soccer trophies

    ReplyDelete
  26. I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice,
    keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later on. All the best

    Here is my website - Transportphil.Com

    ReplyDelete
  27. Incredible! This blog looks exactly like my
    old one! It's on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and
    design. Superb choice of colors!

    ReplyDelete