image Domometer - Kira Skor Nama Blog - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 29 December 2012

# Blog Matters # Community

Domometer - Kira Skor Nama Blog


Pagi tadi Mia rajin pula nak bertandang ke blog Cik Laili, dan terbaca kisah Skor Nama Blog Anda. Menariknya sebab baru kali pertama terjumpa laman web yang boleh mengira skor nama blog kita, iaitu Domometer.

klik pada gambar untuk besarkan

Wahhhh.. sukanya bila tengok keputusan ini. Mia dapat skor A+. Maksudnya memang sesuai benarlah guna nama mialiana.com. Senang nak ingat, senang nak taip dan tak panjang. Pilihan yang tepat.

p/s : cubalah kira ya... klik SINI.

57 comments:

  1. nama blog mialiana mmg terbaik, dapat A+ tu.

    blog ciklaili.com cuma dpt A sahaja. Tahniah..

    ReplyDelete
  2. menarik!! mcm skor periksa plak ye..hehe..

    selamat petang kak mia..=)

    ReplyDelete
  3. dah buat, dapat F ! :O

    "missazieni.blogspot.com is a really very bad domain name."

    baiklah,dahku sentap. -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. result i sama ngan u lah. do i care?haha

      Delete
    2. takpe azieni... bila ada blogspot di belakang tu yang skor kurang..

      Delete
    3. siti farishah... ala.. ni saja suka2 untuk check... jangan ambil kisah sangat..

      Delete
  4. cyda dapat E je.. tak mo tunjuk, maluuuu.. hehehe :D

    ReplyDelete
  5. wah, dpt A+. tahniah kak mia. ;)
    yana dpt F. Hahaha (><)

    ReplyDelete
  6. ewaaah taniah , hihih . Haritu ad check juga tapi ciput je , takat B+.huahua tapi sekarang tak tahulah , hahaha

    ReplyDelete
  7. aya dapat D+. Ya Allah. teruk betul. Exam seumur hidup pun tak penah dpt D. hee

    ReplyDelete
  8. Tak boleh check lah Mia..page not found..tapi tak pa nanti nak try lagi..nway tahniah untuk Mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq. ooo sorry ya.. mia dah betulkan balik link nya. nanti cubalah check nama blog ya..

      Delete
  9. kak mia dapat A+... terbaik!! ^_^
    sy dah cek... dapat A... :)

    ReplyDelete
  10. Akak dah check semalam Mia.. Blog akak memang fail terus. huhu

    ReplyDelete
  11. x moh cek ah!
    dah tau result utk belalang x best! ngee

    ReplyDelete
  12. haha sy dapat F sahaja...kena repeat la camni...

    ReplyDelete
  13. tepuk tangan utk mialiana.com ! hehe :D
    saya F je ! haaha fail sungguh :P

    ReplyDelete