image Review Pemenang #3 : Leeza - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 21 December 2012

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Review Pemenang #3 : Leeza

Review Pemenang #3 : Leeza

Mia suka tengok Leeza blogwalking ke sana ke sini. Perasan dia juga rajin tinggalkan komen kat blog orang lain dan rajin update blognya supaya tidak bersarang. Walaupun follower tidak sampai 1000 lagi, tapi semangat berblogging yang kuat mampu memberikan peningkatan terhadap prestasi blog Leeza.

Mia suka entrinya di SINI yang simple dan kemas. Begitu juga dengan orangnya yang mesra dan peramah.


TAGLINE : 
SENYUMAN ITU SUNGGUH INDAH DITATAPI
 
Apa yang paling leeza suka di blog Mialiana.com ???
 
Soalan ni kacang goreng.. (berlagaknyer)... Sebenarnya leeza suka BLOGWALKING.. Bila singgah blog ni, leeza rasa banyak sangat input tentang blog leeza dapat. Lagi-lagi leeza ni baru jer dalam dunia atau empayar blog ni.. ceh ceh... jadi banyak kena belajar. So blog http://www.mialiana.com/ menjadi rujukan leeza.


Hahhh.... nampak tak warna kuning tu? Itulah daya penarik entri Leeza ni. Mia suka... Terima kasih ya Leeza...
p/s: boleh dikembangkan lagi bakat dalam blog ni....

32 comments:

  1. tahniah utk leeza, memang cantik dan cute tagline tu.

    ReplyDelete
  2. salam pagi jumaat. wah! dah ramai blogger yg sedang meningkat naik skrg!

    ReplyDelete
  3. tahniah leeza :)
    suka dengan tagline tu :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat Leeza.
    Ye, suka tagline blog Leeza tu.

    ReplyDelete
  5. tahniah kak leeza .,,
    Kak Leeza seorang yang awesome.. debaikk >_<

    ReplyDelete
  6. perasan juga yang dia rajin blogwalking...
    tahniah buat leeza...

    ReplyDelete
  7. Aihh! Santai Leeza, blog ala ala angin tiup tiup gituew, tapi enjoy dgn blog dia

    ReplyDelete
  8. wah tahniah pada tuan empunya badan...camne lah saya boleh lupa nak follow blog dia ni aritu...?? haishh

    ReplyDelete
  9. Leeza nie memang suka komen blog orang hihihi tahniah...

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. betul tu fendy.. bakal menyerlah tidak lama lagi..

      Delete