image Mia Dalam Sinar Harian Semalam - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 12 December 2012

# Study Matters

Mia Dalam Sinar Harian Semalam

Mia Dalam Sinar Harian Semalam

Terkejutnya Mia semalam, bila Wan Shahrul maklumkan kat facebook Mia tentang ini. Dah malam baru tahu, tidak sempatlah nak beli suratkhabar.

Tidak sangka pula, nama Mia ada dalam Sinar Harian 11 Disember 2012, artikel Konvo ke -13 OUM catat jumlah siswazah paling ramai dalam link http://www.sinarharian.com.my/nasional/konvo-ke-13-oum-catat-jumlah-siswazah-paling-ramai-1.111596


klik pada gambar untuk besarkan

Tiba-tiba rasa macam nervous pula. Berdebar-debar rasa di hati ini bila hari konvokesyen semakin dekat.  Syukur sangat sebab terpilih menjadi penerima Commonwealth Educational Media Centre for Asia Award. Terima kasih tidak terhingga kepada Open University Malaysia.

p/s: mood syukur...

63 comments:

  1. As salam, TAHNIAH Mia. Singgah sini awal pagi hari ini....

    ReplyDelete
  2. Tahniah sekali lagi atas penganugerahan tersebut Mia :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..tahniah k.mia..saya suka!saya suka! :)

    ReplyDelete
  4. Wah Mia...macam2 kejutan diterima...tahniah Mia..saya tumpang berbangga dengan pencapaian Mia....

    ReplyDelete
  5. tahniah kak mia... jumpa masa konvo nanti...baru recover dari demam.. tak sabar nak sihat.. sebab i'll duty on 1st sidang.. that mean akan jumpa kak mia on stage..insyaAllah...senyummm..senyumm..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak mia, taniah lagi sekali ye :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kak mia...sy pn tak sabar nk konvo

    ReplyDelete
  8. terrbaekk la akak ! selamat maju jaya kakmia.. selamat berkonvo, hehe suke dapat kenal dgn org hebat ^_^ tahniahhh :)))

    ReplyDelete
  9. tahniah lagi buat kak mia... berdebar-debar ye... selamat berkonvo kak mia... :)

    ReplyDelete
  10. Hebat kak Mia kita..tahniah2..smoga terus berjaya..

    ReplyDelete
  11. Tahniah kakmia , tumpang bangga .. :)

    ReplyDelete
  12. tak sabar nak tgk kak mia & makcik sally konvo!

    ReplyDelete