image BENGKEL PEMANTAPAN KERANGKA STRATEGIK PELAKSANAAN PROJEK AGRICULTURE FLAGSHIP (AgF) - Mia Liana

Tuesday, 8 May 2012

# Work Matters

BENGKEL PEMANTAPAN KERANGKA STRATEGIK PELAKSANAAN PROJEK AGRICULTURE FLAGSHIP (AgF)


Mia sebenarnya sekarang ini berada di Hotel Residence, UNITEN, Kajang. Mia ada Bengkel Pemantapan Kerangka Strategik Pelaksanaan Projek Agriculture Flagship (AgF) selama 2 hari mulai 7 Mei 2012 hingga 8 Mei 2012. Memandangkan bos Mia tidak dapat hadir jadi Mia lah yang kena hadir. Begitu juga dengan Diana daripada bahagian Tanaman, mewakili bosnya yang juga ada mesyuarat di tempat lain. Jadi kami berdualah wakil daripada LPNM.

Hari ini terasa agak kerdilnya diri sebab ramai yang hadir gred yang lebih tinggi daripada kami. Kecut hati ini, nak kena jaga cakap dan perwatakan, takut terbuat salah. Tahu-tahu lah kan, kita ni gred penolong pegawai sahaja.

Banyak aktiviti brainstorming dibuat bagi menghasilkan sebuah Agriculture Information System yang benar-benar dapat digunakan oleh semua agensi dan stakeholdernya di bawah MoA berdasarkan kepada blueprint yang telah disediakan.



Opppsss.. jom tengok apa Mia makan masa sarapan pagi... zasssss...


Eh! Ada juga live band masa santapan tengahari, memang benar-benar menghiburkan....


Ni yang Mia makan masa tengahari tadi.... memang sedap... siapa tergoda sila angkat tangan...



p/s: leganya dapat rasa ABC... di kala terik matahari....

Jom Vote Mia Kejap Untuk Hari Ini....


Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

2 comments:

  1. kirim salam kat geng KADA ye..pn salwani & pn Syuhaida :)

    ReplyDelete
  2. Wahhh asal pergi kursus aje balik mesti bertambah berat badan...makan sedap2 tuh...

    ReplyDelete