Thursday, May 3, 2012

DiGi WWWOW Awards 2012 - Banner Kartun Comel

DiGi WWWOW Awards 2012 - Banner Kartun Comel

Banner kartun yang comel ini, Mak Dara yang hadiahkan kepada Mia. Sila klik pada gambar untuk besarkan. Cantiknya... Sweet sangat. Terasa amat dihargai. Satu tanda yang sungguh bermakna dalam persahabatan kami. 

"Orang ni nak minta anda vote mialiana.com setiap hari bolehhh hehe - smile smile smile"

Ini adalah salah satu daripada inisiatif untuk menarik orang ramai untuk mengundi. Yang penting mesej sampai kepada mereka. Bukan senang ya.. 

Setiap hari mencari undi di sana dan di sini... di facebook, di twitter dan di blog.. Siang malam asyik teringat nak cari vote.. nak cari vote... Tidur pun tak lena. Kuat betul penangan DiGi WWWOW Awards 2012 ini. Kalau tak percaya, tanyalah kepada mana-mana calon yang lain. 

Mak Dara pun tercalon dalam kategori Nuffnang Fave Kay Poh. Hari-hari kena kepoh sana.. kepoh sini.. Good luck untuk Mak Dara!

p/s: semoga Bella, anak bongsu Mak Dara cepat sembuh...

Jom Vote Mia Kejap Untuk Hari Ini....


Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

2 comments:

  1. auwwwwwwwwwwwwwwww terharu akk dgn entry mia ni.. hehehe

    terima kasih mia atas doa kawan2 terutamanya mia alhamdullilah bella sudah pun keluar dari hospital semalam dan kini semakin beransur pulih.. aminnn...

    pd semua jangan putus2 mengundi untuk mia ok.. Mari jadikan mia juaraaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkkkk heheheh. sama2 kak.. kita kan kawan2.. terima kasih sudi komen di entri ini..

      miss u so much.. muahhhsss

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.