image Penghantaran Cenderahati Oleh Manchester United Arctic Ice Fan Club - Mia Liana

Friday, 18 May 2012

# Arctic Ice Energy Drink # DiGi WWWOW Awards

Penghantaran Cenderahati Oleh Manchester United Arctic Ice Fan Club

Semalam Manchester United Arctic Ice Fan Club telah pun menghantar cenderahati kepada peserta-peserta kempen Mialiana.com. Wahhh.. sukanya Mia.

Seperti yang dimaklumkan dalam facebook Mia pada hari semalam...

" Penghantaran Courier/Delivery Report : 
1) Rafina Mimi Zairul Murni bt Abdullah
2) Muhd Aiman B. Abd Aziz
3) Siti Nur Syuhada Salleh
All 3 above posted today by Pos Laju

1) Sharifah Mohd Nor,
2) Mohd Fadli Bin Nawawi
3) Nurul Adibah binti Abdullah
4) Nurlaila Fatimah Aziz
5) Mahanun Binti Mahmud
6) Patimahtun Zaharah Abdul Jalil
7) Mimey Ida
All 7 above posted today by TNT

Nantikan "ketibaan" cenderahati ini daripada pihak kami, Arctic Ice di depan pintu tuan-tuan & puan-puan. 
Maaf sekiranya ada kekurangan ye... :) "


Jom tengok mereka bergotong-royong menyiapkan bungkusan cenderahati di K-Club, Taman Melawati...zassss.. (klik pada gambar untuk besarkan)







Dijangka akan sampai pada hari ini. Kepada peserta-peserta kempen yang tinggal berdekatan dengan Kuala Lumpur akan dihantar sendiri oleh mereka...Wow! Nanti jangan lupa ambil gambar ya.. masa mereka bertandang ke rumah.... 

p/s: terharu betul Mia tengok packaging yang menarik ini.... cantik sangat-sangat...

19 comments:

  1. Replies
    1. memang best... semua ni untuk peserta kempen mialiana.com

      Delete
  2. Replies
    1. yezza.... tentu tak sabar nak sampai depan rumah kan?

      Delete
  3. wah..bila buat contest ni..
    tak tau pun...
    rugi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk udin. bukan contest. cenderahati ini adalah untuk semua peserta kempen mialiana.com yang mana mereka ni jentera penggerak kempen di dalam blog, facebook dan twitter bagi meraih undi Nuffnang Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards 2012 bagi Mia yang baru sahaja selesai tempoh voting aritu..

      Delete
  4. Replies
    1. Mia dah tanya dengan sponsor dan mereka telah bersetuju. Sila emelkan nama, alamat dan nombor handphone ke eli_liana78@yahoo.com bagi penghantaran cenderahati ini.

      Delete
  5. Untuk MU fan club je ke ni Mia?^^'

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak la... ni untuk peserta-peserta kempen mialiana.com. sebagai cenderahati daripada sponsor Manchester United Arctic Ice Fan Club..

      kan diorang dah usaha sungguh2 dalam kempen Mia, jadi inilah cenderahati sebagai tanda penghargaan buat mereka.

      Delete
  6. syu dah dpt td..tp hantar kat umah la..xdpt nak amik gmbr..nnti dah blik, bru syu wat entri ea..

    ReplyDelete
  7. hehehe.... terima kasih mia.... hari ni semua saya terima... petang terima pen drive dan malam wakil dari MU Arctic Ace Fan Club buat penyerahan barang2..... Memang teruja sekajap hari ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama... sukanya Mia ramai yang dah dapat hari ni...

      Delete
  8. Replies
    1. memang best... alhamdulillah rezeki kami bersama...

      Delete
  9. Sudah terima cenderahati tersebut. terima kasih

    http://www.wanda2u.com/2012/05/gift-dari-manchester-united-ice-fan.html

    ReplyDelete
  10. Psttt pssst,cndrahati ni uda sy terima tadi.Wahhh,terharu sy.Thanks banyak2 :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/manchester-united-arctic-ice-fan-club.html

    ReplyDelete