Koko Dah Besar Dan Cantik

Tuesday, April 29, 2014

Koko Dah Besar Dan Cantik

Dah lama tak layan Koko. Kebetulan balik kerja singgah rumah mertua ni. Tercari-cari Koko. Rupanya senyap-senyap makan di dapur. Terus Mia snap gambar dia. Mula-mula tak pakai flash. Gelapnya tak nampak rupa Koko. Bila guna flash, barulah jelas rupa Koko.




Mood dia terganggu dek flash handphone Mia. Terus cepat-cepat dia pergi. Muka garang tu...

Dah besar dah Koko. Makin cantik dan cerah bulunya.

Masa kecilnya...



geram tengok bulu dia ni...

44 comments:

  1. cantik ..
    bila dengan flash warna koko tu jadi black smoke ..
    ekor dia dia pun cantik juga ..

    ReplyDelete
  2. suka tgk kucing bulu tebal macam ni...

    ReplyDelete
  3. wahhh..kucing kacuk ke kak mia??
    comey betol..

    ReplyDelete
  4. beza warna die..makin matang rupanya.hehehe...kucing fiza pun ade nama koko tapi warna oren :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. dah membesar dan cerdik sekarang ni...

      Delete
  5. masa keci warna hitam dah besar warna coklat kan kak

    ReplyDelete
  6. tgk muka nya mcm hilang mood nak mkn tu..hehehehe

    ReplyDelete
  7. Comellll.....mmg berbeza kaler bulu dia bila dah besar (^^,)

    ReplyDelete
  8. memang comel sjk kecik la koko ni. ayu nak pelihara kucing tp dok kuarters..xbole.. bila balik kg uma mak ada kucing kembang2 gini geram betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya ayu... oo payah juga nak bela kat situ..

      Delete
  9. cantiknyaaa..geram tengok bulu die..kemas jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang geram ni.. ecah... rasa comel sangat..

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.