image Carta Pengkomen Tegar Disember 2018 - Mia Liana

Friday, 4 January 2019

# Carta Pengkomen Tegar

Carta Pengkomen Tegar Disember 2018



Carta Pengkomen Tegar Disember 2018



No 1 - Etuza dengan 42 komen



No 2 - Shahida Dzulkafli dengan 34 komen



No 3 - The KehalusanKelembutan dengan 22 komen



No 4 - Cik Tie dengan 18 komen



No 5 - Farahain ZFA dengan 16 komen



No 6 - Normi Nieza dengan 14 komen




No 7 - Mamapp dengan 14 komen



No 8 - Perdu Cinta dengan 11 komen





No 9 - Shuhaida Saad dengan 10 komen




No 10 - Farhanna Jafri dengan 10 komen



** alhamdulillah.. terima kasih buat mereka yang tersenarai... terima kasih juga kerana sudi support blog ini....



17 comments:

  1. yeaaaayyy.. ain no 5 tuuu.. 😉😉😉

    ReplyDelete
  2. eh uuuuu... no 9 tu. tak sangka. btw trima kasih kak mia.

    ReplyDelete
  3. Syukur alhamdulillah masih no 1. Jarang dah klik blog ..sibuk sekali..sesekali tengok baca2 tapi tak sempat updated blog, Terima kasih menerima kehadiran sebagai pengkomen di blog..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah alhamdulillah , disember berjaya bawak saya ke kembali ke track blogger , doakan yana istiqamah update blog dan bw jugak .. tq kakmia :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua.. Alhamdulillah.. nama Sha pun ada..

    ReplyDelete
  6. Sorry leleki ini MENDAHULUI . maaf saya bukan mulut murai ya. Tetapi hanya berbicara menyokong sesama blogger..tak mengahrap pujian, apabila tersenarai lagi kita anggap itulah rezeki dan takdirnya

    ReplyDelete