image Banner Untuk Jue Dan Anisa - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 22 December 2012

# Banner Gift

Banner Untuk Jue Dan Anisa


Segmen Banner Gift diteruskan lagi dengan dua orang blogger yang cute dan comel, Jue dan Anisa. Mia kenal mereka berdua ini melalui segmen. Kiranya kategori peserta segmen yang tegar lah ni. Rasanya baru tahun ini berkenalan dengan mereka. Sweet sweet maa....

Jom kita tengok banner yang Mia buat untuk mereka...zasss...

Mencintai dia.. Mengharap kan sesuci cinta Zulaikha & Nabi Yussof. Jaynee's Family always in my heart. Capricon Gurlzz..dulu Suka red colour..skarang suka juga la.. Teringat topi cola kite warna merah..Tempat si dia..?




Anisa
love baju kurung so much, mix up malay & english a lot..



Diharap Jue dan Anisa sudi menerima banner ini seadanya. Selamat berblogging....

p/s : sudi-sudikanlah diri tu terjah blog mereka ni sekejap...

39 comments:

  1. Tentu Jue & Anisa gembira dpt banner ni. Kedua-duanya akak dah kenal. Dah terjahpun ke blog mereka..

    ReplyDelete
  2. mereka dapat banner... gembiralah diorang nanti.... ^_^

    ReplyDelete
  3. untunglah untunglah ,kihkih . Chantek ! :B

    ReplyDelete
  4. dah selalu terjah blog dak jue.tapi blog anisa belum pernah singgah lagi.nak kena singgah la lepas ni.=)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. takpe.. boleh belajar pelan2 ataupun guna yang online pun ada. namanya lebih kurang online banner maker kot..

      Delete
  6. wah bestnye dorang...dapat secara percuma..huhuu..

    ReplyDelete
  7. Tahniah kpd 2 blogger tu,kalian memang bertuah mendapat hasil tangan cantik dari Mia.

    ReplyDelete
  8. waaa untunglahh jue & anisa ! hehe diorang berdua memang sporting, tahniahh :D

    ReplyDelete
  9. terima kasih akak....nmpk sgt nisa dh lme x bw...

    ReplyDelete
  10. Simple dan cantik :)
    Kak Mia memang kreatif :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...seperti yang di bayang kan..

    thanks akak...:) complete.. syukur..

    ReplyDelete