image Jewels Star - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 9 December 2012

# Entertainment Matters

Jewels Star




Jewels Star. Permainan game android yang menyeronokkan. Nak mainnya pun senang dan ala-ala santai.

Setakat ni, Mia baru je sampai level 38. Best juga main dengan warna. Susun dan samakan sebaris yang sewarna. Sofea pun suka juga main ni. Kalau tengah main, memang Sofea pun nak main juga. Tu yang Mia baru sampai level 38 ni.

p/s : sedang bertandang rumah kawan Suami Mia sambil tengok bola Malaysia lawan Thailand.. Baru 1 gol.. Hidup Harimau Malaya..

Published with Blogger-droid v2.0.6

38 comments:

  1. saya suka juga men game2 camtu tp kat fb... hehe.. buggle n diamond dash...

    ReplyDelete
  2. Fatin pun install gak dlm phone aritu..tapi lps boring,terus uninstall,hee

    ReplyDelete
  3. sy pun suka main game ni...game yg paling sempoi nak main..hehehe
    alaa...skrg ni da 1-1 kan...mesia 1 thailand 1 gak..

    ReplyDelete
  4. dah satu sama. tapi yang penting harimau melaya mesti mengaummm

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mengaummm... huhuh yang penting ada gollll..

      Delete
  5. HEHEHEHE .. BESHHKAN MEN NI KAK .. DEQ PUN MEN GAK

    ReplyDelete
  6. Ni mmg feberet game la Mia..Kalau M main game ni mmg tak jadi la nk buat keja lain..muahahaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo samalah dengan mia... tapi sekali sekala je... huuhuhu

      Delete
  7. Isteri Taliff suka main game android ni. Kadang-kadang memang dia nampak asyik.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. sheila dah main ni sampai bosan. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... ni mesti sheila dah main sampai habis level..

      Delete
  9. best..best..tp sy lg ralik klu main game bubble shot..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo kalau game yang tu, suami kak mia yang paling addicted..

      Delete
  10. owh, slalu sy tolong kenalan install game android.. byk jgak versi offline ^^

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...mmg la games ni best jer...:)

    ReplyDelete
  12. betul games ni bagus.anak saya jg suka yg bungsu, yg lelaki tu nak juga yg bertinju.

    ReplyDelete